Rezilieri de contract la Dinamo


-->
Mihai Eșanu (24 de ani) și-a încheiat contractul cu Dinamo după nouă ani în Ștefan cel Mare, iar echipa lui Ovidiu Burcă rămâne descoperită și pe postul de portar.

Goalkeeperul de 24 de ani și-a luat la revedere de la suporteri printr-un mesaj pe pagina lui de Instagram:„Mulțumesc, DINAMO, pentru tot! A fost un vis devenit realitate și o onoare să joc la echipa pe care am iubit-o de mic. Au fost 9 ani cu de toate: victorii, înfrângeri, bucurii, lacrimi, momente de neuitat, accidentări.

Îmi pare sincer rău pentru că, uneori, evoluțiile mele nu s-au ridicat la înălțimea așteptărilor suporterilor. Mulțumesc tuturor oamenilor care au fost alături de mine și de noi în momentele bune, dar mai ales în cele rele”.

Eșanu este un produs al academiei lui Dinamo și se află în Ștefan cel Mare din 2013. Trei ani mai târziu era promovat la echipa mare. A mai fost împrumutat la CS Balotești, Daco-Getica și Farul Constanța.

A plecat și Ivanov

Presa din Bulgaria a anunțat că mijlocașul în vârstă de 26 de ani și-a luat la revedere de la „câini”, astfel că fotbalistul își caută un nou angajament în acest moment.

„Mijlocașul bulgar Antoni Ivanov a plecat de la Dinamo București, a aflat Sportal.bg. În pauza de iarnă, mijlocașul în vârstă de 26 de ani a fost împrumutat de Universitatea Craiova la echipa «câinilor», care în cele din urmă l-au cumpărat.

Dinamo, însă, a retrogradat din Liga 1 la finalul sezonului trecut, problemele financiare ale clubului fiind în continuare destul de grave. Astfel, conducerea grupării a fost obligată să micșoreze cheltuielile”, a notat publicația bulgară Sportal.bg.

Acuze grave ale lui Anghelache

Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, a făcut acuzații extrem de grave la adresa lui Mihai Eșanu, într-un interviu în exclusivitate pentru FANATIK: „Iată o situație în care cred acum, că retrogradarea lui Dinamo pe care eu m-am bazat și am spus că poate rămâne doar printr-un miracol, a fost gândită și lucrată de cei de pe acolo în acest sens. S-a dorit și s-a văzut foarte clar!”.

Din punctul său de vedere, Mihai Eșanu a avut o prestație cel puțin suspectă în ambele meciuri din dubla manșă de la baraj cu Universitatea: „Păi în momentul în care un portar îți face la Cluj la 0-0, când controlai jocul și iese ca un nebun, nu, ca un portar, într-o fază în care s-a dus direct să iasă din joc! Am fost toată viața în fotbal și vă spun! Când un portar vinde meciul, face în primele 15 minute ca echipa adversă să conducă. Așa a făcut în ambele partide și apoi a apărat foarte bine! Putea să ia și roșu la Cluj dacă nu era gol.

La București, să vă uitați de o sută de ori la faza la care a luat gol. La o distanță de vreo 30 de metri în unghi, ești ieșit puțin din poartă și în loc să te dai 2 metri înapoi, te mai dai doi înainte?! Păi ce judecată e asta? Să intre mingea în poartă! Eu pun problema matematic. Așa am analizat eu. Dar poate să fie o întâmplare”.

Citește și:

Canicula a pus stăpânire pe jumătate de țară. Până când

Previous Pe ce oficial a pus tunurile Bonetti
Next Laude de la adversari: „Foarte puternici”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *