--> -->

REVOLTĂTOR. Marius Nicolae despre salariile noilor veniți: „Doar 6.000€”


-->
Dinamo a adus 5 jucatători noi în campania de transferuri din iarnă, toți venind liberi de contract.Acestea sunt: portarul norvegian Gudmund Kongshavn, care încă nu a debutat, fundașul stânga Steliano Filip, mijlocașul ofensiv Jonathan Morsay, extrema Gevaro Nepomuceno și Andrei Blejdea, care s-a accidentat la încălzirea meciului cu Botoșani din deplasare, evoluând în total doar 70 de minute. Momentan, niciunul nu a convins.

S-a discutat mult despre salariile acestora și despre cât a fost Dinamo dispusă să ofere. Marius Nicolae a fost contactat de Prosport și acesta a pus punct speculațiilor cu privire la sumele mari pe care noii jucători veniți la Dinamo le-ar încasa de pe urma salariilor

„Am văzut și eu că se tot comentează despre salariile jucătorilor transferați la Dinamo în ultima perioadă. Vreau să punem punct acestor speculații, pentru că acești fotbaliști nu câștigă sume foarte mari, așa cum probabil cred unii.

Este clar că și eu mi-aș fi dorit să aducem la Dinamo jucători pe salarii de 10.000 sau 12.000 de euro pe lună, dar noi avem un buget și a trebuit să ne încadrăm în el. Nu o să vă vină să credeți, dar Nepomuceno are un salariu de 3.000 de euro pe lună. Portarul Gudmund Kongshavn câștigă 4.000 de euro pe lună, iar Steliano are între 6.000-7.000 pe lună. Nu mai țin mine exact, dar în mod sigur nu are mai mult de 7.000 de euro pe lună. Filip oricum a renunțat la foarte mulți bani ca să vină la Dinamo”, și-a început discursul Nicolae.

Mario Nicolae a vorbit pentru ProSport și despre transferul lui Morsey la Dinamo. „Noi avem mare încredere în Morsey și o să vedeți că își va da drumul la joc. Pe el l-am împrumutat până în vară la Dinamo. Câștigă de la noi 6.000 de euro pe lună. El are salariu mai mare, dar noi îi plătim lui doar 6.000 de euro, iar restul de bani îi plătește Chievo. Eu nu știu ce sumă îi dă Chievo că nu ne uităm în actele lor de acolo.

Însă, Chievo ne-a spus clar că, dacă îl vrem pe Morsey, atunci noi trebuie să îi suportăm obligatoriu din salariu 6.000 de euro, iar de restul se ocupă ei. Dinamo nu a plătit pentru aceste transferuri niciun comision nimănui, ca să fie clar pentru toată lumea. Ce v-am spus eu acum se poate verifica”, a încheiat Mario Niculae.

Citește și:

Încă o problemă pentru ”câini”: a recidivat

-->
Previous Dat dispărut de la Dinamo. Marius Nicolae: „Nu știm nimic despre el”
Next Când va reveni Adam Nemec

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.