Fotbaliști nemulțumiți la Dinamo după cazul Nistor? Ce decizie a luat un jucător IMPORTANT


Dinamo a luat o decizie destul de riscantă în ceea ce privește vestiarul lui Dinamo, care oricum nu era unul prea închegat. Diferențele salariale între jucători sunt extrem de mari. Sunt fotbaliști care câștigă 1000-2000 de euro și unii care câștigă mult mai mult. Iar mediatizarea cazului Nistor, care a ajuns să i se vireze lunar 15.000 de euro în cont, se pare că nu a fost de bun augur pentru echipă, care nu l-a mai ajutat pe Nistor în ultimul meci să iasă în evidență cu nimic.

Mai mulți jucători sunt nemulțumiți, iar unul dintre ei deja a luat o primă măsură. Diogo Salomao intră în ultimele 6 luni de contract și a refuzat propunerea de prelungire venită din partea clubului, care i-ar mări salariul cu doar 1.000 de euro pe lună. El se aștepta să aibă același tratament ca și Nistor, dar nu a fost cazul. Mai ales că mijlocașul are deja 3 goluri și 3 pase decisive în acest sezon.

Salomao nu e primul fotbalist care refuză să își prelungească acordul. La fel au procedat Harlem Gnohere, Antun Palici, Adam Nemec și May Mahlangu. Dacă primii trei au negociat mai multă vreme cu clubul, închizătorul african a refuzat orice discuție și i-a forțat mâna lui Ionuț Negoiță să-l transfere la Ludogoreț, acolo unde câștigă în acest moment de 3 ori mai mult decât o făcea în „Groapă”, scrie gsp.ro.

-->
Previous Dezvăluiri BOMBĂ din vestiar ale unui jucător de la Dinamo: ”E o glumă”
Next Dorinel Munteanu, declarație TARE despre Nistor și conducerea lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *