Revoltă în vestiar după eșecul cu Sepsi. Cui i se vrea ”capul”


Dinamoviștii riscă retrogradarea, dar în loc să se concentreze la antrenamente să iasă din zona roșie a clasamentului, au timp de revolte și de nemulțumiri care au adus în primul rând clubul în această situație. Că dacă erau în play-off cu siguranță și situația financiară a clubul era mult mai bună, se atrăgeau mai ușor sponsori și emulația era alta!

Dar cum Dinamo se bate pentru nimic în acest sezon, iar Cupa României pare un obiectiv foarte greu de realizat după cum a arătat jocul ”câinilor” cu Sepsi, dinamoviștii au iar motive de nemulțumire.

Jucătorii s-au revoltat împotriva antrenorului Adrian Mihalcea, cel care era la primul meci pe banca lui Dinamo. Acesta a fost acuzat că a făcut prost echipa, iar capii răzvrătiților ar fi fost Straton și Răuță.

”Nu i-au reproșat direct în față lui Mihalcea, dar Adi a auzit ce s-a întâmplat în cabină și nu i-a căzut deloc bine. Și-așa el e într-o postură foarte delicată acolo. Nimeni nu-l ascultă, lotul e împărțit în trei tabere. Are o misiune imposibilă”, a declarat o sursă, conform GSP.

Citește și:

Cornel Dinu s-a înscris în Program DDB și a explicat gestul său

Previous Cornel Dinu s-a înscris în Program DDB și a explicat gestul său
Next Dezvăluiri de la Rin: ”Are cea mai mare putere asupra lui Negoiță”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *