Revine Șerdean. Și promite multe


Lipsa banilor afectează moralul celor de la Dinamo. S-au făcut greve, se dau oameni afară, iar acum „inamicul public numărul 1” al fanilor dinamoviști anunță că revine la club.

Dorin Șerdean este văzut drept principalul vinovat al situației de la Dinamo de mulți suporteri roș-albi. A preluat pachetul majoritar de la Pablo Cortacero, dar nu a investit niciun leu la club. Fanii din DDB au încercat să-l scoată din ecuația lui Dinamo, prin reducerea pachetului de acțiuni, însă judecătorii au respins acest plan.

Acum, Șerdean spune că se va întoarce la Dinamo. „Fie eu, fie un investitor va veni cu banii. În momentul de față nu suntem deloc atractivi, sunt foarte mari datoriile. Eu am dovedit prin semnătura respectivă (n.r. – semnătura de pe contractul cu ONE) că vreau să soluționez problema lui Dinamo. Am pierdut niște luni de zile. Și acum ar trebui schimbată situația. Din păcate, vedem că sunt N divergente. Sunt toate niste urmări ale rupturii și ale lipsei de colaborare. Trebuie să înțeleagă toți că e un moment greu și să renunțe fiecare la orgolii. Fanii au încercat să mă excludă din problema aceasta. Acum, juridic, nu li s-a dat dreptate. Din momentul în care nu li s-a dat dreptate, hai să o dăm la pace și să dovedim că există un interes comun. Care e acela? Salvarea lui Dinamo!”, a spus Șerdean în emisiunea Dinamo 7/9.

Pe 30 ianuarie ar urma să se dea o decizie la tribunal în procesul pe care Șerdean îl are cu Dinamo. Acționarul majoritar este convins că va fi repus în drepturile avute înainte de desfacerea contractului de către club.

Previous Răducioiu îl contrazice pe Burcă: ”Sunt dezamăgit”
Next Multe ocazii, dar fără gol cu Păuleștiul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *