--> -->

Revine Rednic: „Voi investi într-un club”


-->
Finalul sezonului regulat din Liga a doua este pe final, urmând a se stabili echipele care vor evolua în play-off și play-out. Dinamo este strict interesată de acest aspect, căci din play-off va fi aleasă echipa cu care alb-roșii își vor disputa barajul pentru menținerea în Liga 1. Evitarea rettrogradării directe ține mai mult de domeniul fantasticului, având în vedere evoluția dinamoviștilor și diferența mare de puncte de celălalte echipe.

Ieri s-a jucat meciul dintre Brașov și Metaloglobus, în etapa a 18-a a Ligii 2. Prezent a fost și Mircea Rednic, ultima dată antrenor la Dinamo.

”Merg la Mediaș, unde am fost invitat să asist la ultimul meci al Gazului”, a spus Rednic.

”Mie mi-a plăcut Brașovul cum a jucat în prima repriză. Limoniu (n.r. – președintele Ioan Mărginean) era supărat, dar echipa a jucat bine după primirea celor două goluri după greșeli impardonabile. Au avut ocazii clare, însă se vede că echipa nu e omogenă. Cei de la Metaloglobus au profitat din plin de greșelile din apărarea brașovenilor. S-a văzut experiența unor jucători ca frații Herea, Cazan, Lungu…”, a spus Rednic conform Liga2.

Despre revenirea în fotbal

”Nu știu ce să spun. La Brașov există potențial, nu se știe niciodată. Eu am o legătură strănsă cu cei din conducerea clubului, dar și cu autoritățile locale. Am mai spus că, la un moment dat, voi investi într-un club. La Dinamo nu s-a putut…”, a declarat Rednic.

Citește și:

Soția lui Zelenski la NATO: ”Închideți cerul”

 

-->
Previous Un adversar al „câinilor” o susține pe Dinamo
Next Ceartă mare în vestiarul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.