--> -->

Revine Mircea Lucescu în România?


-->
Mircea Lucescu, antrenorul celor de la Dinamo Kiev, a fost prezent la evenimentul de inaugurare a noului stadion din Giulești, unde a avut și rolul de antrenor al echipei de old-boys a Rapidului.

Revine Lucescu în România?

Mircea Lucescu nu se mai gândește să revină în fotbalul românesc. Antrenorul lui Dinamo Kiev a invocat vârsta sa înaintată despre o posibilă întoarcere la origini, în Liga 1.

”Într-o altă viaţă. Am 77 de ani”, a declarat Mircea Lucescu pentru Digisport.

Ce a mai declarat antrenorul

”Ei (n.r. cei de la Dinamo Kiev U19) participă în Champions League, trebuiau să joace meciul în martie, s-a amânat din cauza războiului pentru 7 aprilie.

E o echipă bună, a bătut Bayern, Barcelona, a terminat pe locul doi, după Benfica. E prima echipă ucraineană care iese din Ucraina și joacă competiție oficială. Vreau să-i mulțumesc clubului Rapid, pentru că a pus la dispoziție stadionul.

Trebuie să-i mulțumesc în același timp și lui lui Gigi Becali pentru că a acceptat să-i găzduiască în condiții foarte bune, fără niciun cost.

Îmi doream de mult timp să văd în România un astfel de stadion. Generația mea n-a apucat. Publicul are o mare influență, va stimula în sens pozitiv jucătorii. Atmosfera este senzațională”, a declarat Mircea Lucescu.

”Fotbalul, fără această atmosferă, nu poate progresa. Este, poate, unul dintre motivele pentru care fotbalul românesc nu a mai reușit performanțele din trecut, când stadioanele erau arhipline. Foarte puțină lume mai apare la stadion”, a transmis Mircea Lucescu.

Citește și:

Băsescu, în stare gravă, nu mai poate vorbi

-->
Previous Mișcare riscantă a lui Dusan Uhrin
Next Ce planuri are Mirko Ivanovski

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.