Revine în primul 11 la Dinamo


-->

Dinamo va juca primul meci din play-off-ul Ligii a 2-a duminică, de la ora 12:00, pe stadionul Arcul de Triumf. Ovidiu Burcă pregătește meciul și ar putea schimba portarul la acest meci. Filip Dujmovic poate reveni între buturile formației.

Mai ales că este cerut tot mai insistent de către suporterii dinamoviști, neimpresionați de prestația foarte tânărului Denis Oncescu, 18 ani. Ori în play-off, pentru promovare, Dinamo va întâlni cele mai bune echipe din eșalonul secund, formații cu care echipa lui Ovidiu Burcă a obținut 0 (zero) puncte în duelurile directe din sezonul regulat, scrie gsp.ro.

Burcă va studia varianta, nu este hotărât să ia o decizie radicală. În cazul în care Dujmovic va reveni între buturi, atunci trebuie ca antrenorul să riște cu un puști în câmp. În Liga 2 există obligativitatea folosirii unui fotbalist Under 19 (născut 2004), respectiv a unuia Under 21 (născut 2002).

Dinamo are variante multiple U21, Amzăr, Bani și Borcea fiind titulari în ultima rundă cu Timișoara (1-1). La U19, după accidentarea și intervenția chirurgicală a lui Bordușanu, echipa a suferit. Practic, a fost forțat Oncescu între buturi în lipsă de alte soluții viabile în câmp. Coroborat și cu interdicția la transferuri, și cu miza rezultatelor, Dinamo având nevoie de mai multe puncte, de cât mai multe victorii, formația nu a produs un alt jucător U19 care să devină de bază.

David Țone a refuzat să se mai întoarcă la echipă, a irosit o oportunitate uriașă de afirmare. O șansă ar putea avea Cristi Delciu, 18 ani, mijlocaș care a adunat deja 4 prezențe. El sau unul dintre gemenii Irimia, David și Dragoș, ambii de 16 ani, dar ei sunt variante secundare.

Citește și:

Cum l-a convins soția lui Neluț Roșu să vină la Dinamo

Previous Cum a încercat Rapidul să deturneze un mare jucător
Next Cum l-a convins soția lui Neluț Roșu să vină la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *