--> -->

Revin Bălănescu și Prunea la Dinamo?


-->
Iuliu Mureșan este ca și plecat de la Dinamo, iar în „Ștefan cel Mare” ar urma să se întoarcă Florin Prunea. ProSport a aflat schimbare radicală pregătită de Dinamo, la care nu este exclus să revină și Bogdan Bălănescu, aflat acum în conducerea celor de la FC Voluntari.

Cum Iuliu Mureșan pare depășit de situație, Dinamo caută un nou administrator special, care să salveze de la colaps gruparea din „Ștefan cel Mare”.

Din informațiile ProSport, există două nume pe care dinamoviștii le iau în calcul în această perioadă: Bogdan Bălănescu și Florin Prunea. Favorit ar fi Florin Prunea.

„Întrebați-i pe cei de acolo sunt sau nu în pole-position pentru asta”, a fost comentariul lui Bogdan Bălănescu, la ProSport Live.

Bogdan Bălănescu se află acum la FC Voluntari, dar conducătorul a rămas și fanul celor de la Dinamo, acolo unde a lucrat o lungă perioadă de timp. În direct la ProSport Live, Bălănescu a mărturisit că le ține pumnii „câinilor” la barajul pentru menținerea / promovarea în Liga 1.

Ce șanse îi dă lui Dinamo la baraj

„Cu Sibiu, Dinamo are prima șansă. Cu U Cluj nu văd lucrurile la fel. S-au întărit foarte mult. Va fi o dublă grea, foarte grea cu U Cluj”, a afirmat Marius Mitran, la ProSport Live.

Bogdan Bălănescu susține că Dinamo își poate îndeplini obiectivul și recunoaște sincer că își dorește ca gruparea din „Ștefan cel Mare” să rămână în Liga 1.

„Îmi doresc din tot sufletul să se salveze Dinamo la baraj. Au un antrenor și o echipă să realizeze obiectivul din acest an. Asta este situația. Gândiți-vă în ce condiții a început Dinamo acest sezon. După victoria cu FC Voluntari (n.n. râde), au avut interzis la transferuri. Nu este ușor de gestionat un club ca Dinamo”, a spus Bogdan Bălănescu, la ProSport Live.

La Mioveni, Dinamo n-a jucat foarte rău. A fost lipsă de responsabilitate la fazele fixe. Indiferent cu cine va juca la baraj, Dinamo are șansa ei. Va fi acel 50-50% și cu U Cluj, dar și cu Sibiu. Va profita de această dublă și pe Arena Națională va avea 20.000-30.000 de suporteri în spate. O să-i împingă de la spate” – Dinu Gheorghe, Prosport Live.

Citește și:

Vine Iepurașul. Vacanță la Nevis Resort&Aquapark cu 30% reducere

-->
Previous Cum va arăta siglă nouă a clubului
Next „Jucătorii parcă sunt dușmanii fotbalului!”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.