Reveniri importante în echipa lui Dinamo


-->
„Câinii” sunt obligați să învingă vineri o contracandidată sfârtecată, deja Moura și Grădinaru s-au antrenat cu echipa, vor fi în lot, au revenit Cătălin Carp și Gabriel Torje, miza fiind 3 puncte și liniște pentru Dinamo înaintea derby-ului cu Rapid.

Dinamo este obligată să o învingă astăzi pe Gaz Metan, un meci contând pentru etapa 27. Meciul se va juca în fața propriilor suporteri, un prilej pentru jucători să aducă victoria după 7 etape dezastruoase.

Revin Carp și Torje

La Dinamo lotul arată din ce în ce mai bine, echipa s-a întărit cu jucătorii transferați de la Gaz Metan, doar rezultatele mai lipsesc. Moura și Grădinaru s-au antrenat deja cu echipa și vor fi în lot. Cel mai probabil și Vlad Morar va fi în lot, dar momentan Flavius Stoican nu s-a decis. Conform GSP, pe lângă aceștia, revin Carp și Torje.

Primul a fost absent o bună perioadă din acest retur, dar acum este 100% apt și cu siguranță va fi în lot. Gabriel Torje revine și el în echipă după probleme personale pe care le-a avut, în urma decesului din familie.

Conform aceleiași surse, Azankpo, Eșanu și Mihaiu urmează să revină și ei de luni la antrenamentele echipei, și pot fi luați în calcule pentru meciul cu Rapid de sâmbăta viitoare.

Flavius Stoican, despre revenirea lui Filip

„Steliano Filip va avea un program separat, a pierdut mult în ultima perioadă. Când mental și fizic va fi apt, iar Dinamo va avea nevoie de el, atunci o să vorbim de revenirea lui. Fiindcă atunci când va intra pe teren, trebuie să-i fie simțită prezența, nu doar să fie un jucător

Irobiso? Să vedem dacă se va ajunge la un acord, mai întâi el trebuie să-și rezolve situația cu Mediașul. Torje a intrat în programul echipei după etapa de la Arad, a conștientizat și el situația după necazul din familie” – Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Citește și:

Există parc tematic Peppa Pig

Previous Dragomir dispus să investească la Dinamo
Next Fără antrenor cu Dinamo. Lotul rămas la Mediaș

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *