Reveniri importante în echipa lui Dinamo


-->
Flavius Stoican a avut în ultima perioadă foarte mulți jucători accidentați, și de accea de pe bancă nu a putut intra decât jucători foarte tineri. Așa s-a întâmplat și la Cluj, cu CFR, când au intrat Crețu, Bordușanu, Bani, Țone și Giafer.

Între timp, starea jucătorilor accidentați este mai bună. Conform GSP, starea lui Azankpo s-a îmbunătățit. Atacantul împrumutat din Ligue 2 se pregătește în sala de forță, urmând a ieși pe teren în perioada următoare. Fotbalistul a evoluat doar o repriză pentru Dinamo, în meciul pierdut cu 0-4, în Moldova, împotriva lui FC Botoșani, echipă pe care Dinamo o va întâlni din nou, în play-out.

Își revin și „greii”

De asemenea, pentru Răuță, Matei, Jovanovic și Ivanovski sunt speranțe că pot evolua cu Rapid.

Astfel, odată cu revenirea celor accidentați, Dinamo va beneficia de un lot competitiv, mai ales că și Christian Irobiso va putea fi o soluție în curând pentru atacul câinilor.

Dusan Uhrin are misiunea de a salva echipa de la retrogradare, iar pentru acest lucru va fi recompensat cu o primă. Cu 25.000 dacă va salva echipa fără a juca baraj, și cu 10.000 dacă va salva echipa la baraj.

Citește și:

Uhrin revine cu norocul la Dinamo

Previous Miriuță nu este de acord cu Dusan Uhrin
Next Iuliu Mureșan va pleca de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *