Revenire tristă a lui Contra la Dinamo în meciul cu Chindia


Cosmin Contra și-a început al doilea mandat pe banca lui Dinamo cu o deplasare la Ploiești, pentru duelul cu Chindia Târgoviște. Gazdele au plecat din start cu un minus, antrenorul Săndoi și 3 jucători fiind depistați cu Covid-19.

Dincolo, Dinamo a pășit într-o nouă etapă, sub privirile noului șef, Pablo Cortacero, prezent la meci. Pe teren, nu s-a prea văzut mare lucru în prima repriză. Achim a fost ghinionistul serii. S-a accidentat în minutul 7 și a fost înlocuit de unul din cele 3 transferuri ale verii de la Dinamo, polonezul Janusz Gol. Și Straton le-a dat emoții roș-albilor la o fază în careu, după un contact cu Puljic, dar și-a revenit repede.

Prima ocazie a meciului a venit tocmai în minutul 33, când Yameogo a fost aproape de 1-0, fiind însă blocat de Straton. De cealaltă parte, o posesie prelungită, puține idei și nicio acțiune mai de Doamne ajută în 45 de minute. În prelungiri, Chindia a deschis scorul. Diaz a centrat de pe stînga și Florea a marcat, cu tot efortul lui Ehmann.

“Câinii” păreau că s-au trezit la pauză

Pauza a părut a fi un sfetnic bun pentru Dinamo, chiar dacă roș-albii l-au pierdut pe Straton, accidentat. Imediat după reluarea părții secunde, Gol a trecut de câțiva adversari și l-a angajat perfect pe Sorescu, timișoreanul șutând însă mult peste. Elanul dinamovist s-a stins cu fiecare minut trecut. Ba chiar Diaz a fost la o palmă de 2-0, în minutul 73.

Chindia: Moldovan – Căpușă, Pițian, Dinu, Ioniță – Neguț (Șerban 90+3), Dulca, Iacob, Diaz – Florea (87 Barbu), Yameogo.

Dinamo: Straton (46 Eșanu) – G. Crețu (76 Mihaiu), Puljic, Ehmann, Sin – Vl. Achim (7 Gol), Răuță – Sorescu, Bani (55 Neicuțescu), Fabbrini – D. Popa (76 Măgureanu)

Previous Așteptările lui Contracero de la Dinamo și mesajul lui Contra pentru jucători
Next Janusz Gol, convingător la debut: ”De aceea am venit aici”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *