Revenire la Dinamo


Dinamo a oficializat două transferuri în această perioadă de mercato, dar Contra a primit în sfârșit o veste bună. Paul Anton se întoarce la Dinamo dar ratează debutul de sezon, Dinamovistul va fi apt de joc la sfârșitul acestei luni.

Împrumutat în sezonul trecut la Getafe, Paul Anton revine la Dinamo. Formația spaniolă a decis că nu vrea să achite clauza de 700.000 de euro pentru achiziționarea definitivă a mijlocașului de 26 de ani și astfel Anton va ajunge sub comanda lui Contra, notează Gazeta.

„După promovare, lucrurile se pot însă schimba. Am mare încredere în mine. O să joc într-un campionat tare” afirma Anton într-un interviu acordat pentru Digi Sport imediat după ce Getafe a obținut promovarea în La Liga.

La Getafe, fotbalistul de 26 de ani a prins 32 de meciuri, însă a fost titular în doar 15 rânduri. El a marcat două goluri pentru madrileni.

Mijlocașul cotat de site-urile de specialitate la 1 milion de euro a marcat un gol și a oferit 4 pase decisive în 34 de partide pentru Dinamo.

Anton a terminat sezonul mai târziu și momentan se află în vacanță, mai ales că de curând s-a căsătorit. Fostul căpitan al lui Dinamo va deveni disponibil abia din etapa a doua, atunci când Dinamo va primi vizita moldovenilor de la FC Botoșani.

-->
Previous Juventus se teme de meciul cu Dinamo
Next Galerie foto: Dinamo, campioană la volei pe plajă !

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *