Revenire în forță în fotbalul românesc, după ”Dosarul Transferurilor”


În urmă cu un an a fost eliberat din închisoare, după mai bine de 4 ”sezoane” petrecute acolo din cauza implicării în ”Dosarul Transferurilor”. Acum, este liber și a început să-și recapete influența pe piață, având de gând să se implice tot mai puternic.

Ioan Becali a început să acapareze tot mai mulți fotbaliști români de viitor de la cele mai importante echipe din România. Se știe foarte bine ce influență avea el la Dinamo, unde a fost și președinte executiv pentru o perioadă scurtă între iulie 2005 – ianuarie 2006. În continuă expansiune, așa cum apare într-un articol al Gazetei Sporturilor, Becali și-a completat portofoliul și de la Dinamo cu jucători de mare viitor cu care speră să dea lovitură în anii care vin. Este vorba de Ricardo Grigore, Denis Ciobotariu și Robert Moldoveanu, ultimul fiind împrumutat la Petrolul Ploiești.

Dar Giovanni mai are jucători și la FCSB, precum Benzar, Coman, Tănase, Bălașa și Nedelcu, dar și la CFR Cluj, Ioniță II, Costache, Păun. „Și-a recăpătat cheful de afaceri, de impresariat și încearcă să redobândească o poziție importantă”, a explicat o persoană din fotbal care a avut contact cu impresarul.

Citește și:

Cât cere Fabbrini ca să devină ”câine roșu”

-->
Previous Decizie în ”cazul Tamaș" după un proces care a durat peste o oră și jumătate
Next Cât cere Fabbrini ca să devină ”câine roșu”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *