Revenire importantă pentru Dusan Uhrin


-->
Desire Azankpo, internaționalul din Benin al lui Dinamo, este refăcut fizic și va constitui o soluție în plus în atac.

După săptămâni întregi de negocieri, la începutul lui 2022, Dinamo l-a convins pe internaționalul din Benin să semneze până în vară cu bucureștenii, el fiind împrumutat de la Dunkerque, atunci „lanterna roșie” în Ligue 2, acum în luptă directă pentru evitarea retrogradării.

Dar până la a ajunge să plătească, sau nu, 50.000 de euro pentru a-l transfera definitiv în vară, „câinii” nu s-au folosit de serviciile vârfului decât o repriză în meciul cu FC Botoșani (0-4). Apoi, Desire a acuzat probleme la spate, a plecat la tratament în Franța, s-a întors mai târziu cu două săptămâni decât așa cum promisese, dar acum sunt șanse să arate ce poate pe teren.

Dusan Uhrin are mari probleme de lot, atacantul Irobiso fiind singurul atacant valid la amicalul cu Zimbru. Morar, Ivanovski și Azankpo au absentat, accidentați.

Însă, africanul vrea să impresioneze. „Desire a avut probleme la sciatică. Își revine. Se antrenează bine la Săftica, trebuie să se pună la punct și cu pregătirea fizică. La următoarea etapă, cu Chindia, ar putea fi în lot, chiar să joace cu Craiova, apoi.

Este o soluție în plus. Pentru Dinamo va fi mult mai bine când va avea lotul valid. Veți vedea atunci altă față a lui Dinamo!”, a declarat Iuliu Mureșan, administratorul special, pentru Gazeta Sporturilor.

Mureșan are încredere în acest lot

„Când vor reveni jucătorii accidentați, Dinamo va deveni o echipă solidă. Acum ne concentrăm pe ceea ce a mai rămas de jucat din play-out, vrem să câștigăm fiecare partidă, dar atenția maximă se duce pe baraj, asta e realitatea!

Jucătorii care s-au accidentat și au stat multă vreme departe de gazon au început să-și revină. Dar, acum, e important să intre treptat, fără să-i forțăm, să nu existe riscul de a se accidenta iar. Obiectivul poate, trebuie, să fie îndeplinit.” -Iuliu Mureșan, administrator special Dinamo

Citește și:

Băsescu trebuie să elibereze vila de protocol

Previous Concluziile lui Ganea despre fotbalul românesc
Next Torje despre prima perioadă de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *