Revenire IMPORTANTĂ la Dinamo. Pe cine au adus ”câinii”


Dinamo reușește să facă niște schimbări importante, chiar dacă s-au scurs deja 10 etape din acest campionat. Să nu uităm că roș-albii au început sezonul cu Eugen Neagoe pe bancă, care după 2 etape a făcut infarct în timpul meciului cu Craiova.

Peste doar câteva meciuri, după partida cu Poli Iași, dinamoviștii rămâneau și fără preparator fizic. Marius Dima și-a dat demisia și ulterior a acceptat oferta FCSB-ului de a se alătura staff-ului noului antrenor, Bogdan Vintilă. La puțin timp, nici Sebastian Moga n-a mai rămas antrenor principal, ci a venit Dusan Uhrin, tehnician care a fost cumva obligat să rămână cu staff-ul lui Neagoe, plus Iulian Mihăescu. Dar fără preparator fizic. Până în această săptămână, dinamoviștii s-au pregătit doar după indicațiile antrenorului ceh de 51 de ani.

Dar acum lucrurile s-au schimbat. Constantin ”Sensei” Niculae, tatăl lui Marius Niculae, îi va pregăti fizic pe ”câini”.

”Este foarte important, pentru că este un om pe care îl cunoaștem, face parte din familia Dinamo și este un profesionist care îi ajută mult pe băieți. Aveam nevoie de un preparator fizic și l-am ales pentru că are experiență și pentru că îl cunoaștem foarte bine”, a declarat Florin Prunea.

Citește și:

De ce se tem dinamoviștii la meciul cu FCSB: ”Să nu apese prea mult”

Previous De ce se tem dinamoviștii la meciul cu FCSB: ”Să nu apese prea mult”
Next Un conducător de la Dinamo, mesaj pentru suporteri: ”În mod public”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *