Revenire importantă înainte de Dinamo-Craiova


La conferința de presă anterioară meciului de luni seară dintre Dinamo și Universitatea Craiova, care va avea loc pe stadionul „Arcul de Triumf” din Capitală în prima etapă a noului sezon de Superliga, Eugen Neagoe a adus o veste deosebită pentru suporterii echipei din Bănie.

Nicușor Bancu, căpitanul Universității Craiova, a primit confirmarea oficială că este complet recuperat după o accidentare gravă suferită cu câteva luni în urmă. Antrenorul Eugen Neagoe a anunțat că Bancu va face parte din lotul echipei pentru meciul împotriva lui Dinamo. Cu toate acestea, nu a dezvăluit dacă fundașul stânga va juca în acest meci. Neagoe a subliniat importanța întoarcerii lui Bancu, afirmând că aceasta echivalează practic cu un nou transfer, deoarece el nu a putut conta pe jucător de când a preluat echipa. Antrenorul a subliniat și importanța meciului împotriva lui Dinamo, datorită rivalității istorice dintre cele două echipe, și a exprimat dorința de a realiza „eventul” campionat-cupă în acest sezon.

„Cu Dinamo a fost o rivalitate mare dintotdeauna, un meci cu grad ridicat de risc și pe teren, și în afară. Asta am simțit și ca jucător, și ca antrenor. Suntem pregătiți, ne dorim să ne atingem obiectivele și să avem un an reușit. Vrem titlul și Cupa României. Vom face tot ce depinde de noi pentru a lua eventul.

Dinamo rămâne o echipă periculoasă, e o presiune mare să îmbraci tricoul lui Dinamo. Sunt convins că jucătorii noștri vor fi concentrați. Vreau să revenim la Craiova cu cele 3 puncte.

Le-am spus jucătorilor că nu vreau să ne găsim alibiuri, că vom intra în formă abia peste 3-4-5 etape. Vreau să arătăm bine încă din primul minut al meciului de la București. Știu cât de exigenți sunt suporterii noștri, dar trebuie să înțeleagă că doar împreună putem reuși. Vom avea o viteză în plus dacă vor fi alături de noi.

Va reveni Bancu, e apt 100%, e ca un transfer nou pentru că eu nu l-am avut deloc la dispoziție. Va fi în lot. Baiaram nu e refăcut, va fi singura noastră absență”, a spus Eugen Neagoe la conferința de presă.

Ce a declarat Mitriță

E nou promovată, dar știm foarte bine ce înseamnă Dinamo pentru acest campionat, e o echipă de tradiție. Am un vis cu această echipă, asta ne dorim cu toții, să luăm titlul. Va fi un campionat greu, e presiune mare pe noi. Dar avem un lot valoros.

Am fost pe teren la ultimul meci cu Dinamo, când am bătut acasă. Nu va fi ușor acum, Dinamo e un nume mare în fotbalul românesc. Știu foarte bine ce înseamnă meciurile contra lor, sunt partide frumoase, cu mulți fani.

Mister decide cine va purta banderola, dar pentru mine Bancu merită să fie căpitanul acestei echipe. E de foarte mult timp la Craiova, a venit și după o accidentare și merită să fie căpitanul nostru”, a declarat și Alex Mitriță la conferința de presă.

Citește și:

Cum este atmosfera la hotelul lui Cristi Borcea din Olimp. Pe cine poți întâlni și ce spectacole sunt

Previous Două vești bune înaintea de meciul cu Craivoa
Next Dinamo a prezentat un nou fundaș

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *