Revenire importantă în lotul lui Dinamo


Mircea Rednic i-a scos din lot pe Filip și Matei, care se antrenează deja separat de 2 zile. Astfel, Conform GSP antrenorul a decis să-l readucă la prima echipă pe Costin Ionuț Amzar (18 ani), internațional U19.

Amzar este un puști crescut la Academia din „Ștefan cel Mare”, care a jucat doar două meciuri de la sosirea antrenorului, în primele două dueluri oficiale, 6 minute cu UTA (2-2) și 18 minute cu Gaz Metan (1-2).

Fotbalistul selecționat la lotul U19 tricolor a dispărut din calculele primei formații dinamoviste a mai fost în acest răstimp doar o dată în lotul lărgit, cu Sepsi (1-4). Un puști care luase ochii în startul sezonului, a fost și lăudat, a mai și greșit, la primul său campionat la seniori, în Liga 1, dar apoi a dispărut dintre titulari, apoi din lot, după ce au fost aduși fotbaliști cu experiență, dar care n-au produs revirimentul. Iar el câștigă 2.000 de lei/lună.

Amzar va intra în competiție pentru titularizare, pentru început, cu grecul Nikolaos Kainourgios, care a revenit după accidentare. Aceasta în condițiile în care Andrei Radu a fost trimis în banda dreaptă, după debutul nefast al austriacului Petar Gluhakovici.

Citește și:

Să fie veselie. Se elimină o mare parte din restricții

-->
Previous Veste mare primită de Dinamo de la FRF
Next Amenințări grave: „Meciul următor îl aveți cu noi”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *