Revenire importantă în echipă


La partida cu arădenii, chiar înainte de fluierul final al primei reprize, Mirko Ivanovski a acuzat dureri musculare, motiv pentru care a fost înlocuit începând cu a doua repriză. S-a crezut inițial că nord-macedoneanul are o ruptură musculară, iar prezența sa la baraj ar fi fost pusă în pericol.

Contactat de Playsport.ro, atacantul a declarat că, în urma RMN-ului și a ecografiei, rezultatele sunt diferite față de ce s-a crezut inițial. Astfel, unul din liderii vestiarului dinamovist va fi, cel mai sigur, prezent la barajul de retrogradare/promovare.

„Am crezut că am făcut ruptură. Însă, în urma RMN-ului și a ecografiei, nu am nimic. Nu e nimic grav, o întindere la biceps. Cred că în câteva zile trece și pot să joc și turul, dar și returul. A fost mai mult o sperietură, însă, pe moment, a fost grav. Nu puteam nici să alerg, nici măcar să merg. M-a durut mușchiul, motiv pentru care am și ieșit. M-am liniștit în urma rezultatelor primite de la RMN și ecografie.

Am urmărit câteva meciuri ale celor de la Cluj, în special pe ultimele. Noi avem o echipă bună, dar și multe probleme. Jucătorii, ca valoare, dacă ar fi fost totul în regulă înaintea sezonului, eu cred că am fi putut să terminăm undeva la locurile 6-7. Toți avem probleme. Nu contează cine e favorită la baraj, pentru că sunt două partide. O să fie cum vrem noi și ne salvăm.

Mister a schimbat jucătorii, în fiecare meci, pentru că el a vrut ca toată lumea, 20 de jucători, să fie 100%, să fie pregătiți în cazul în care vrea să se bazeze pe ei. Niciodată nu se știe ce se poate întâmpla în aceste meciuri, astfel că jucătorii trebuie să fie mereu pregătiți. La Cluj, în proporție de 80% se știe echipa.”, a declarat jucătorul pentru Playsport.

Citește și:

Marcel Pavel, după ce WRS s-a calificat în finala Eurovision 2022: ”Planeta a luat-o razna”

-->
Previous Ion Țiriac îl ironizează pe Mircea Lucescu
Next Ce făcea Filip în timpul meciului cu UTA

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.