Revenire de senzație la Dinamo


Așa cum vă anunțam mai devreme, Rednic are de gând să renunțe în perioada următoare la directorul sportiv Mihai Matei. Se pare că tehnicianul în consideră pe acesta ”sifonul” lui Iuliu Mureșan și nu este dispus să aibă lângă el zi de zi pe cineva care să nu îi fie fidel total. Ba mai mult, care și raportează mai departe tot ce se întâmplă la Săftica.

Mihai Matei a venit la Dinamo după ce Astra Giurgiu a retrogradat, fiind dorit cu insistență de Iuliu Mureșan.

”Puriul” știe deja pe cine vrea să aducă pe postul de director sportiv! Este vorba despre fostul său elev de la Dinamo, Ionel Dănciulescu. Fostul mare atacant dinamovist a mai colaborat cu Rednic și ca director sportiv și chiar a fost adus înapoi la Dinamo de ”Puriu”, în momentul în care Danciu fost dat afară de Ionuț Negoiță și camarila lui. Rednic a făcut presiuni serioase în iarna lui 2018 pentru ca Dănciulescu să revină, iar Negoiță a cedat într-un final.

„Am cea mai grea misiune! Puteam foarte ușor să spun că nu vin, că las pe altul mai tânăr sau că îmi pare rău, dar am răspuns prezent. Sper să fie de bun augur. Să încep și eu ca Dan Petrecu? «Nu e lotul meu, nu i-am pregătit eu…». Ăștia sunt. Sunt cei mai buni, cei mai frumoși, și împreună trebuie să avem rezultate”, a declarat Mircea Rednic după ce a fost prezentat.

Antrenorul vrea în continuare să îl instaleze pe Ionel Dănciulescu în funcția de team-manager: „Îmi doresc ca un fost mare jucător să vină alături de mine!”.

Citește și:

Mircea Rednic vrea un fotbalist care a fost la Euro! A fost antrenat de Dan Petrescu

Previous Prima plecare după revenirea lui Mircea Rednic
Next Nu Dănciulescu, ci un alt fost mare atacant aproape de Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *