Reunirea care decide multe lucruri la Dinamo


Dusan Uhrin a stabilit reunirea ”câinilor” mâine la Săftica. Antrenorul ceh de 52 de ani va trebui să se descurce fără Nistor, care se va prezenta mâine la Craiova. Pentru prima dată în ultimii ani, Dinamo nu a făcut niciun transfer în pauza de iarnă până la reunirea echipei. Tradus din română în română asta înseamnă că antrenorul va trebui să încropească o formație competitivă deși i-a plecat cel mai bun jucător și urmează și alte plecări, dar în schimb nu i s-a adus înlocuitori.

Va fi o iarnă grea pentru Dinamo, chiar dacă ”câinii” vor merge pe Costa del Sol după 13 ianuarie pentru a pregăti restul meciurilor care au rămas de jucat din sezonul regulat și apoi cel mai probabil din play-out și Cupa României.

Nistor e primul care a plecat, dar urmează alții

Lista plecărilor este deschisă la Dinamo. Așa cum scriam zilele trecute, Mircea Rednic încearcă să ia doi jucători pe care el i-a adus la Dinamo. Este vorba despre Mattia Montini și Linas Klimavicius, care n-ar spune nu unei oferte de la Iași, dar încă așteaptă anumite înțelegeri din străinătate.

Mamoutou N Diaye rămâne de văzut dacă va pleca de la Dinamo. ”Câinii” sunt obligați să-i plătească contractul, iar jucătorul se simte bine la București.

Brito – ”câinii” vor să scape de el cât mai repede cu putință, dar jucătorul n-are de gând să o părăsească pe Dinamo fără compensații financiare, mai ales că el consideră că nu a primit nicio șansă să arate ce poate.

Andrei Sin – jucătorul este pus pe lista de plecări, rămâne însă se văzut și la el dacă va accepta să plece, mai ales că are salarii restante

După această reunire se va decide și soarta lui Florin Prunea, care practic nu mai are nicio atribuție la Dinamo pentru că Negoiță vrea să scape cât mai urgent de el.

Citește și:

FOTO Poza zilei pentru un dinamovist. Mesaj pentru Zlatan Ibrahimovic

-->
Previous Vor o minune, dar minunea întârzie să apară
Next PCH reacționează dur după vânzarea lui Nistor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *