Reprezentanții spaniolilor s-au întâlnit astăzi cu Vela. Promisiunea ministrului


Ibericii, care sunt reprezentați în România de Dorin Șerdean, s-au întâlnit cu Marcel Vela, ministrul afacerilor Interne, și cu Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2. Întâlnirea a fost organizată chiar de Cristian Popescu, recunoscut dinamovist, care se luptă de multă vreme să rezolve problema construcției unui nou stadion pentru Dinamo.

Vela le-ar fi transmis lui Rufo Collado (fost director sportiv Granada) și celuilalt reprezentant al lui Melero Marin și Cortacero că Negoiță trebuie să renunțe la banii pe care îi are de încasat de la Dinamo:

„Vă propun să vorbiți cu Negoiță să renunțe la cei 800.000 de euro pe care îi are de încasat, iar voi să investiți acești bani într-o Academie de copii și juniori a lui Dinamo!”. Spaniolii au replicat că Ionuț Negoiță nu va fi niciodată de acord cu o asemenea propunere, iar Vela a replicat: „În acest caz facem un nou Dinamo de la zero, echipă ce va fi patronată de voi și susținută de Ministerul pe care îl conduc!”

Dan Cristian Popescu, viceprimarul sectorului 2, a dat detalii despre întâlnirea de astăzi.

”Este adevărat că m-am întâlnit astăzi cu Ministrul de Interne Marcel Vela, cu Cornel Țălnar și cu reprezentanții spaniolilor ce vor să cumpere Dinamo. A fost o întâlnire între dinamoviști. Am discutat despre stadion și despre cum vom rezolva construcția lui prin trecerea bazei la Primăria sectorului 2.

Citește și:

Hotel Iceberg, alegerea perfectă dacă-ți petreci concediul la Balcic

Previous Dragomir vrea să bage și el bani: ”Atunci vreau și eu”
Next Un nou pas către stadion. Dan Cristian Popescu: ”Să vă fie frică”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *