REPORTAJ VIDEO Cum s-au bucurat dinamoviștii de primul trofeu după 5 ani


Elevii lui Cosmin Contra au sărbătorit cum se cuvine câștigarea unui trofeu după o pauză de 5 ani. După ce Nemec a ucis toate speranțele Timișoarei prin două goluri în timpul meciului(min 6 și 26), la final au mers cu toții la galerie și au scandat împotriva marei rivale și și-au adus familiile pe teren.

Apoi o parte dintre suporteri au intrat pe gazon și l-au luat în brațe pe Romera și au început să scandeze cântece din peluză.

Bucuria dinamoviștilor nu a fost umbrită de nimic. Ei i-au aplaudat apoi pe jucătorii timișorenii care au încercat să se impună chiar dacă o mare parte dintre titulari au fost lăsați acasă. Apoi au mers sub lojele de la Național Arena, acolo unde a avut loc festivitatea de premiere și au primit Cupa Ligii sub privirile lui Adrian Mutu și ale patronului Ionuț Negoiță. Ei au deschis mai multe sticle de șampanie și s-au bucurat de trofeul obținut.

Jucătorii au coborât apoi din tribune și au dus trofeul suporterilor în Peluza Cătălin Hîldan. O mare parte din fani au intrat pe teren după și au făcut fotografii cu jucătorii.

-->
Previous VIDEO Cosmin Contra și Adrian Mutu au făcut karaoke aseară
Next Clauza lui Contra care-i va scoate mulți bani din buzunar lui Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *