REPORTAJ VIDEO Cum s-au bucurat dinamoviștii de primul trofeu după 5 ani


Elevii lui Cosmin Contra au sărbătorit cum se cuvine câștigarea unui trofeu după o pauză de 5 ani. După ce Nemec a ucis toate speranțele Timișoarei prin două goluri în timpul meciului(min 6 și 26), la final au mers cu toții la galerie și au scandat împotriva marei rivale și și-au adus familiile pe teren.

Apoi o parte dintre suporteri au intrat pe gazon și l-au luat în brațe pe Romera și au început să scandeze cântece din peluză.

Bucuria dinamoviștilor nu a fost umbrită de nimic. Ei i-au aplaudat apoi pe jucătorii timișorenii care au încercat să se impună chiar dacă o mare parte dintre titulari au fost lăsați acasă. Apoi au mers sub lojele de la Național Arena, acolo unde a avut loc festivitatea de premiere și au primit Cupa Ligii sub privirile lui Adrian Mutu și ale patronului Ionuț Negoiță. Ei au deschis mai multe sticle de șampanie și s-au bucurat de trofeul obținut.

Jucătorii au coborât apoi din tribune și au dus trofeul suporterilor în Peluza Cătălin Hîldan. O mare parte din fani au intrat pe teren după și au făcut fotografii cu jucătorii.

Previous VIDEO Cosmin Contra și Adrian Mutu au făcut karaoke aseară
Next Clauza lui Contra care-i va scoate mulți bani din buzunar lui Negoiță

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *