REPORTAJ FOTO Familia Hanca a fost MINUNEA de Crăciun pentru o familie săracă din Ialomița


-->
Familia Hanca este o familie specială. Deși amândoi sunt foarte credincioși și întotdeauna puși pe fapte bune, ei nu au epatat niciodată cu acest fapt și așa că puțini știu ce se ascunde în sufletul frumos al celor doi.

Ultimul lor gest este într-adevăr impresionant. Deși au un copil mic, Zian, și Sergiu nu are un salariu foarte mare în Ștefan cel Mare, ei nu au rămas indiferenți la necazul unei familii din Bărcănești, județul Ialomița, o comună de lângă Urziceni.

Sursă foto: doardinamo.ro

Preotul misionar Nicolae Ganga l-a îndrumat pe Sergiu Hanca să ajute această familie săracă. De ce? Pentru că era vorba despre 4 copii părăsiți de mamă, două fete, Ștefania de 5 ani și Gabriela, 11 ani, și doi băieți, Marius,7 și 9 ani, care trăiau în niște condiții incredibile pentru niște oameni care sunt obișnuiți cu confortul. Ploua și ningea în casa lor și tavanul stătea să cadă.  Cei patru copii sunt crescuți de bunica lor pentru că tatăl lor muncește cu ziua și câteodată nu au bani nici măcar de o pâine. Copiii nu au vrut să fie dați la cămin deoarece își iubeau foarte mult tatăl, pe care îl vedeau cât de mult muncește pentru ei.

Așa că soții Hanca au strâns bani și au început să construiască o căsuță pentru această familie. Iar la o lună de zile după ce au reușit să termine, tavanul celei vechi s-a prăbușit definitiv. Fotbalistul lui Dinamo nu i-a uitat nici de Crăciun, și a fost un Moș darnic pentru această familie.

Următorul pas pe care Sergiu și Andreea Hanca vor să-l facă pentru acești copiii este să-i ajute să se înscrie la școală și să le faciliteze toate condițiile să poată învăța.

Jos pălăria pentru acest gest al soților Hanca!

Citește și:

Dinamo a mai reziliat contractul unui jucător

Previous OFICIAL Rednic negociază cumpărarea lui Dinamo. Cine se mai implică
Next Dinamo a mai reziliat contractul unui jucător

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *