REPORTAJ Cum arată orașul care l-a adoptat pe Moți


Razgrad
Ludogorets Razgrad a câștigat deja matematic campionatul a șasea oară consecutiv în Bulgaria. Iar noi am mers în orașul care l-a adoptat pe cei Cosmin Moți  pentru a vă arăta și vouă unde trăiește acesta. Din păcate, nu l-am găsit acolo deoarece a profitat de câteva zile libere și a venit în România.

Am trecut pe lângă o fortăreață romană, o fabrică imensă de antibiotice, cel mai probabil cea pe care o deține patronul echipei de fotbal, am mers pe lângă niște blocuri comuniste și am parcat în centrul orașului, unde se află…o moschee. A lui Ibrahim Pașa, care datează de la 1616.

Dacă vă veți gândi să mergeți aici veți rămâne impresionat de aerul curat și de verdeață. Totul este verde, castanii înfloriți și fântâni arteziene cât vezi cu ochii foarte bine întreținute. Iar hotelul Cartoon se vede din orice punct al orașului fiind amplasat pe o colină.

Cosmin Moți va rămâne pentru totdeauna în inima oamenilor din Razgrad. Din dragoste pentru fostul fundaș dinamovist care a scos Steaua din preliminariile Champions League și a calificat echipa sa în grupe, Moți este prezentat ca vedeta orașului într-un tablou de la un pub din centru. În august 2014 Cosmin Moţi a intrat în poartă după ce Stoyanov a fost eliminat în minutul 119, iar fostul fundaş al dinamovistilor a apărat două lovituri de departajare.

La alt restaurant se ascultă muzică românească, dar nu am găsit pe nimeni să vorbească limba noastră și nici engleză nu prea știu localnicii. Cu toate astea românii noștri au învătat bulgară și se simt ca acasă în orașul situat la 130 de kilometri de București.

33.416 de oameni locuiesc în Razgrad

6 goluri în 36 de meciuri a înscris Cosmin Moți în toate competițiile în acest sezon pentru Ludogorets

2012 este anul când Cosmin Moți s-a transferat de la Dinamo la bulgari, fiind unul dintre cei mai vechi jucători ai lui Ludogorets

 

Previous Viitorul a câștigat cu tinerii Craiovei. Reacțiile celor implicați
Next Cu cine este comparat Hanca de gloriile lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *