Ce spune Dan Nistor despre Internaționale Dinamo: ”Nu v-a spus?”


Căpitanul lui Dinamo, Dan Nistor, a fost aseară la înălțime. Dacă atacanții au fost cu golurile, decarul a fost cu pase decisive, oferind două. Fotbalistul care nu mai credea în play-off înaintea jocului, transmițând coechipierilor să fie calmi și să se concentreze doar pe partida cu Iașiul (3-0), a dat o replică spumoasă celor care râdeau de Dinamo, inclusiv foste glorii ale clubului.

”Pot să zic că nea Mircea Rednic are bagheta magică la dânsul. Chiar zilele trecute am văzut critici că au venit jucători, că echipa se numește ”Internaționale” Dinamo și nu știu mai cum. Nu cred că au loc astfel de discuții și e păcat că foștii dinamoviști spun asta. Sper să demonstrăm că se înșală. Vă zic și v-a zis și Nea Mircea. O să vedeți un alt Dinamo și din acest meci ați văzut un alt Dinamo”, a spus Nistor, la finalul partidei.

Fotbalistul a mulțumit celor 2.860 de spectatori prezenți la partidă: ”Nu mă așteptam să vină atât de mulți, ne-au încurajat și le suntem recunoscători. Sper să vină și la Sepsi, sigur o vor face, ca să ne ducă spre victorie. Am fost zilele trecute la mormântul lui Cătălin Hîldan și pot să spun că în seara asta am jucat și pentru el”, a comentat mijlocașul.

Citește și:

Mattia Montini, prima reacție după ce a făcut spectacol

-->
Previous Asta chiar e premieră! Cum vor ajunge dinamoviștii la munte pentru meciul cu Sepsi
Next Un jucător este comparat de Rednic cu Beckenbauer

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *