--> -->

Replica lui Alexandru David pentru Nedelcearu


-->
Ionuț Nedelcearu a povestit zilele trecute cât de mult și-ar fi dorit să joace cu FCSB și că pe el nu l-a întrebat nimeni nimic, ci a fost trimis direct la aeroport să semneze cu UFA. În schimbul fundașului, Dinamo a primit 600.000 de euro.

„E păcat de el și e tânăr. Cum să-ți închipui tu vreodată, chiar dacă ești Nedelcearu și fotbalist, că cineva cumpără un jucător și după aceea îl mai lasă câteva zile să mai joace la echipa de la care l-a cumpărat. Poate să fie și antrenament, așa ceva nu există. Haideți să fim serioși. Ce club din lumea asta cumpără un jucător, dar îl mai lasă acolo să mai joace. Păi, ce, își bate joc de banii pe care îi dă?! Dacă își rupea piciorul Nedelcearu în meciul cu FCSB?! Ce făceau rușii?! Domne, am dat banii, asta e. Nu există așa ceva în fotbalul profesionist, e o inepție”, a spus Alexandru David la „Fotbal Club”.

Alexandru David a dat detalii, în exclusivitate la Digi Sport, din culisele negocierilor cu rușii de la UFA.

„În timpul negocierilor cu cei de la UFA, a existat o oră în care acest transfer căzuse. Să își aducă aminte domnul Nedelcearu care a fost reacția lui când a auzit că a picat transferul. Să își aducă aminte că văd că are memorie. Acest Dinamo de la care a plecat i-a dat șanse și a plecat. Nu are rost să intrăm în detalii. A fost o oră când transferul a picat, iar el a avut o reacție. Nu știu, poate s-a bucurat, poate i-a părut rău, poate își dorea să joace cu FCSB-ul”, a mai spus Alexandru David.

Citește și:

ȘOC Nistor și Hanca, la FCSB? Reacția lui Alexandru David

-->
Previous FRUMOS A fost dat afară, dar anunță: ”Am ținut de mic cu Dinamo”
Next Un fost fundaș al lui Dinamo și al lui Real Madrid a devenit antrenor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.