Replica dură a dinamoviștilor pentru un club din România


Săptămâna trecută, cei de la CSM Poli Iași s-au întrecut în ironii la adresa dinamoviștilor, publicând diverse mesaje pe pagina oficială de facebook a grupării. Moldovenii sunt cei care i-au trecut pe ”câini” în play-out după ultima etapă și vor evolua în această primăvară în play-off.

A sosit și replica din partea roș-albilor, prin vocea președintelui Alexandru David care a fost drastic cu ieșenii. ”Suporterii sunt suporteri și ei pot să se înțepe, cluburile, când discută oficial, ar trebui să fie mai temperate. Dacă ar fi să mă afecteze ceva, mai degrabă ar fi săgețile dinspre FCSB. Noi suntem Dinamo, oricât de greu ar fi momentul în care ne aflăm. Iașiul mai are câteva decenii de fotbal până să aibă voie să fie ironic. Timpul rezolvă însă toate lucrurile și-i pune pe toți la punct”, a comentat oficialul pentru Gazeta Sporturilor.

Dinamo are în palmares 34 de trofee, 18 campionate, 13 Cupe ale României, 2 Supercupe și o Cupă a Ligii, în timp ce Iașiul a terminat cel mai bun sezon pe locul 6, în ediția 1965/1966.

-->
Previous Un vechi rival, declarații surprinzătoare despre Dinamo
Next Bratu vrea să reprofileze doi jucători IMPORTANȚI. Cum ar arăta primul 11

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *