Replica celor de la FCSB după ce Mircea Rednic i-a desființat


Mircea Rednic i-a desființat în câteva cuvinte pe oamenii Mihai Stoica și Nicolae Dică, în conferința de presă organizată astăzi la Săftica. Helmuth Duckadam, președintele de imagine al liderului din Liga 1, i-a dat replica ”Puriului”, într-o intervenție găzduită de emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport 1.

”În primul rând, Rednic l-a jignit pe Luțu! Nu știu de ce toată lumea vorbește de Luțu de multe ori în termeni care nu-și au rostul. Luțu este un băiat extraordinar, își vede de treaba lui alături de patron. Nu ar trebui denigrat pentru că este lângă patron, ește șofer și ce mai face el pe acolo. În rest, ce au de împărțit Mihai Stoica cu Rednic, cu Gnohere… Nu știu și nu vreau să comentez”, a spus fostul mare portar al Stelei.

Helmuth Duckadam i-a dat replica lui Rednic și după ce acesta l-a umilit în public pe Nicolae Dică: ”Legat de cealaltă afirmație, Steaua are antrenor la ora actuală, are unul dintre cei mai longevivi antrenori din campionatul nostru”, a mai spus Duckadam, la Digi Sport.

Citește și:

Planul pe care și-l făcuse Niculescu. Clau-gol a povestit ce a vorbit cu Rednic

-->
Previous Rednic, fabulos: ”Tot la Strâmbul ați ajuns”. Mesaj CLAR pentru jucători
Next Planul pe care și-l făcuse Niculescu. Clau-gol a povestit ce a vorbit cu Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *