Replică acidă pentru Ilie Dumitrescu. Delorge umilit!


Jovial pe alocuri, fără să fie în ton cu echipa ajunsă la retrogradare, Mircea Rednic s-a folosit de conferința de presă și pentru a replica unor contestatari. Primul vizat a fost Ilie Dumitrescu, analist la Digi Sport. După care a râs de Kino Delorge, cel ce a ratat penalty-ul decisiv la Miercurea Ciuc.

„Am văzut un mare analist spunând: „Cum va mai juca Popovici, când știe ca va veni altul in locul lui?!”. Jucătorul ăla a avut la dispoziţie 11 etape să-şi arate valoarea. Nu cred că aportul lui în joc se face simţit dacă Rednic aduce un jucător. Rednic aduce jucători ca să întărească lotul, să crească lotul în calitate. Nu e uşor să aduci jucători care în două săptămâni să-i aduci să joace minim 60 de minute.

Apropo, pentru Iliuţă. La antrenament s-a tras la 11 metri. Hanca a ratat, Ciobotariu a ratat, Delorge a ratat. Cu o zi înainte. Gicu Grozav a dat foarte bine, Nistor a dat foarte bine. Dacă la antrenament dădea scăriţă, ştiam ce să-i spun. Dar la antrenament nu a dat scăriţă. Kino cred că şi acum mai e la Săftica şi bate. Îmi pare rău că nu l-am pus pe Muţiu să bată în locul lui Delorge. Cei de lângă mine mi-au zis că bate foarte bine”.

Mircea Rednic, anunț IMPORTANT pentru fani astăzi

-->
Previous EL e jucătorul pe care-l aduce Rednic! S-a duelat cu Real Madrid
Next Surprize în lotul lui Dinamo pentru Voluntari. Cine a fost inclus pentru prima dată în Liga 1

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *