Rene Hinojo mai anunță două plecări în presa din Spania: „Pariez”


-->

Portarul Rene Hinojo este încă în București și așteaptă să devină liber de contract să plece în Spania unde are de gând să semneze cu altă echipă. El a vorbit despre viitorul colegilor săi care au rămas la Dinamo.

„Acum fac actele și mă pregătesc să părăsesc Bucureștiul. Din punct de vedere sportiv, m-am distanțat de Dinamo pentru că am făcut o plângere pentru a-mi cere salariile. Cei de acolo au 15 zile la dispoziție pentru am plăti restanțele. Dacă nu, contractul încetează. E greu de spus ce se va întâmpla. Nu știu cât poate dura. Am vrut să mă despart de club ca să pot semna cu altă echipă în această iarnă.

Cei de la Dinamo nu ne-au plătit din prima zi. Nu am primit niciun salariu pe parcursul celor trei luni în care am fost aici. Mai mult, fotbaliștii au plătit bucătarii. Sunt foarte dezamăgit. Mi-au vândut un proiect cu aspirații de a juca în Europa. În afară de problemele cu banii, a trebuit să ne antrenăm în condiții deplorabile. Ca să vă dau un exemplu, nu aveam nici medic în timpul antrenamentelor.

Conducătorii au vrut să consolideze echipa cu jucători spanioli cu experiență. Dar sunt foarte dezamăgit de ei. Am lăsat totul ca să vin aici, pentru proiectul lor ambițios.

Cunoscut situația lui Aleix Garcia. Nu știu dacă a făcut actele pentru a-și cere salariile sau mai așteaptă câteva zile. Situația lui Camara e diferită pentru că el este împrumutat. Nu pot garanta că se întoarce la clubul din Polonia (n.r-Jagiellonia ) dar aș paria că va părăsi Bucureștiul”, a Rene pentru presa din Spania.

Citește și:

Dani Coman, ofertă de la alt club din Liga 1: ”Am fost sunat”

Previous Negoiță, în spatele lui Cortacero. Planul incredibil dezvăluit de Dragomir
Next Detalii tehnice și foto cu macheta noului stadion Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *