Rednic: „Vin la Dinamo oricât de greu va fi”


Dinamo ar vrea să îl instaleze pe Mircea Rednic pe banca tehnică, însă Dario Bonetti nu se lasă îndepărtat prea ușor, astfel că tratativele dintre cele două părți stagnează în acest moment.

Mircea Rednic susține că ar fi dispus să vină fără nicio pretenție ca să o ajute pe Dinamo, dar spune că acest lucru este imposibil cât timp Dario Bonetti nu și-a încheiat înțelegerea și ocupă în continuare postul de antrenor principal. „Strâmbul” recunoaște că a discutat cu Nicolae Badea și că i-a transmis acestuia că va accepta oferta imediat după ce situația de la nivelul băncii tehnice se va limpezi.

Antrenorul român în vârstă de 59 de ani a precizat că la Dinamo sau Corvinul Hunedoara, cele două echipe de suflet ale sale, va accepta oricând să pună umărul fără a avea vreo pretenție în schimb.

„Am fost la discuții cu Badea, dar încă situația lui Bonetti este neclară, Dinamo are antrenor! Când nu va mai fi nimeni pe bancă și situația se va clarifica, i-am spus și lui Badea că vin la Dinamo oricât de greu ar fi”, a declarat Mircea Rednic pentru Sport Total FM.

Citește și:

Florin Cîțu, huiduit la Congresul PNL. I s-a cerut demisia! ”Numai Dragnea făcea asta”

-->
Previous Iuliu Mureșan despre venirea lui Adi Mutu la Dinamo
Next Colceag: „Facem toate eforturile”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *