EXCLUSIV Rednic, TRĂDAT chiar de jucătorul pe care l-a făcut căpitan


Mircea Rednic a fost foc și pară aseară la revenirea în Ștefan cel Mare, deoarece chiar un jucător de la care avea mari așteptări și unul dintre puținii pe care îi cunoștea foarte bine, a greșit grav la golul marcat de Dunărea Călărași. Practic, Mediop a reușit o cursă solitară în minutul 22, l-a pierdut pe drum pe Teddy Mezague și l-a driblat elegant pe Jaime Penedo la golul echipei lui Dan Alexa.

Culmea, Teddy Mezague a lucrat cu Rednic la Mouscron, iar în acea perioadă ”Puriul” l-a introdus în 19 meciuri oficiale, dintre care în 17 a fost titular. Mai mult decât atât, antrenorul lui Dinamo l-a făcut și căpitan la belgieni!

Fundașul de 28 de ani a ajuns la Dinamo la jumătatea lunii septembrie, din postura de jucător liber de contract, iar atunci Rednic i-a făcut caracterizarea.

„Este un fundaș puternic, are un joc de cap foarte bun. În mod normal, la ce probleme are Dinamo în acest moment, Teddy e o achiziție bună și ar putea să rezolve dilemele. Acum nu știu cât de bine e pregătit, fiindcă el s-a despărțit în vară de club. Sper că a făcut pregătirea separat. Și la mine a venit un pic cam târziu, dar a pus atitudine, osul la bătaie, muncă și și-a revenit, a fost în formă apoi.

Are personalitate, se implică, tocmai de aceea i-am dat și banderola. E un băiat serios, nu face probleme. Normal că are și minusuri, dar eu nu vorbesc niciodată în public de așa ceva. Niciodată nu m-ați văzut să vorbesc urât de vreun fotbalist. Dacă mi-aș permite să-i recomand ceva, câteodată mai filosofează. Adică mai filosofează pe gazon și o mai comite”, a spus atunci Rednic despre Mezague.

Citește și:

EXCLUSIV A găsit fundaș central. Rednic încearcă să găsească o soluție să aducă unul din jucătorii lui preferați

-->
Previous Rednic face revoluție la Dinamo! Ce se va întâmpla până la meciul cu Chiajna
Next Un dinamovist care a trădat și a mers la FCSB anunță: ”Salvatorul sperăm să devină”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *