Rednic știe cum poate redresa Dinamo. Primul pas


Dinamo este în prim proces de reconstrucție, mai mult de 20 de jucători au plecat de la începerea sezonului 2018-2019, și 12 au fost aduși în ultima perioadă de Mircea Rednic. Văzându-i la lucru în Antalya, vă asigur că echipa s-a schimbat cu mult în bine, chiar dacă rezultatele în meciurile amicale nu au fost cele pe care fanii le-au așteptat. Un lucru e cert, fotbaliștii care au acceptat să vină la Dinamo au fost convinși printr-un detaliu important – atmosfera pe care o fac suporterii dinamoviști.

Majoritatea dintre ei n-au jucat în fața propriilor suporteri, așa că aveți ocazia să le demonstrați că nu au greșit când au semnat cu Dinamo. Și că nu vor fi tribunele goale la debutul lor pe bătrânul stadion din Ștefan cel Mare. Iar ei au promis că vor da totul ca să câștige toate cele cinci meciuri pentru a încerca să obțină printr-o minune, calificarea în play-off.

Primul pas este ca suporterii dinamoviști să-și achiziționeze bilete pentru primul meci oficial din 2019, cel cu Poli Iași, programat lunea viitoare, 4 februarie, de la ora 20:00. Tichetele au fost puse astăzi în vânzare pe site-ul bilete.ro, iar în ziua meciului vor putea fi achiziționate de la casele stadionului Dinamo. De menționat că suma de 5 lei din prețul oricărui bilet va fi redirecționată către suporterul Dan Cucu, care încă mai are de făcut tratamente pentru boala cruntă de care suferă, cancer.

Prețuri bilete:

TRIBUNA 0 (sectoarele 3, 4, 5, 6): 45 lei
TRIBUNA I (sectoarele 1, 2): 40 lei
TRIBUNA a II-a (sectoarele 19-25): 30 lei
PELUZA CĂTĂLIN HÎLDAN (sectoarele 9-15): 15 lei
PELUZA SUD (sectoarele 30-35): 15 lei
PELUZA OASPEȚI (sectoarele 28, 29): 15 lei

Programul caselor de bilete de la stadionul Dinamo:

Luni, 4 februarie 2019
Şos. Ştefan cel Mare: 11:00-20:00
Bd. Barbu Văcărescu: 17:00-20:00
Calea Floreasca: 17:00-20:00

Program vânzare online prin Bilete.ro
28 ianuarie – 4 februarie

Acces în stadion: 18:30

Copiii (până la 6 ani, inclusiv): acces gratuit, însoțiți, pe baza biletelor cu valoare 0 (zero)

”Văd toate mesajele negative, dar dacă doriți să ajutați veniți și voi în tribune. Luați măcar biletul ăla, cât o costa el. În primul rând să ajutați financiar, în al doilea rând să ajutăm că începem un nou proiect, cu un antrenor pe care voi vi-l doriți. O să fac tot ce depinde de mine ca Dinamo să își revină și la anul să ne batem pentru campionat”. Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

A venit în această iarnă și anunță: ”Simt că vor urma lucruri mărețe”

-->
Previous A venit în această iarnă și anunță: ”Simt că vor urma lucruri mărețe”
Next VIDEO Al 13-lea jucător la Dinamo. Ce atacant de clasă aduce Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *