Rednic spune răspicat ce are să-i reproșeze lui Negoiță: ”Mă deranjează”


Mircea Rednic a explicat astăzi la Prosport Live ce probleme a întâmpinat în tot acest timp la Dinamo.

”Negoiță nu a investit nimic. De aia am împrumutat eu clubul pentru că riscam să nu putem plăti salariile la jucători. Îl înțeleg și pe el, s-a dat mână liberă, s-au adus jucători cu contracte foarte mari și rezultatele nu au fost pe măsură. Ca să reziliem contractele cu unii jucători a fost greu. Ca să joci cu o echipă de Liga a 3-a când sunt jucători cu contracte de 8.000-12.000, nici nu-ți trebuie antrenor.

Singur nu am fost la Dinamo pentru că suporterii au fost și sunt alături de mine, dar mi-am dat seama că oamenii s-au retras unii, am rămas doar cu Bogdan Bălănescu, îmi pare rău că David s-a retras pentru că era un om cu calitate și sunt sigur că el transmitea ce discutam noi acolo. Nu vreau polemici, nu vreau să mă cert cu nimeni, dar am rămas dezamăgit.

Eu pe Ionuț Negoiță l-am văzut de două ori, odată din greșeală, s-a nimerit că era în recepție, și a doua oară am vrut să văd care e situația și care sunt condițiile de cumpărare a clubului. De atunci eu nu am mai vorbit cu el nici la telefon, nici să-l fi mai văzut vreodată.

Nu am avut niciun conflict, nu-mi explic ostilitatea cu care am fost tratat. De ce m-au mai chemat? Lucrurile au fost clare. Ați văzut și declarațiile președintelui David că noi ne pregătim pentru sezonul următor chiar dacă ratăm play-off. De ce nu m-au dat afară atunci? Nu m-au dat pentru că le era teamă că cu lotul pe care îl aveam la dispoziție nu știu, eu cred că ne băteam la retrogradare.

Mă deranjează și lucrurile să fie clară, am fost demis de patron, n-a fost pe cale amiabilă.

O să câștige ceva bani după urma muncii mele, asta e clar (n.r. referitor la Montini și Nistor)”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

AFACEREA DINAMO Ce profit a avut Negoiță datorită clubului în ultimii trei ani

-->
Previous Rednic, declarație superbă la 24 de ore după ce a fost demis: ”Oricând”
Next Și demis, și cu banii luați. Ce sumă mai trebuie să recupereze Rednic de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *