Rednic spune lucrurilor pe nume pe un ton dur! Detalii dacă pleacă sau rămâne și despre lot


Mircea Rednic și Dinamo sunt în fața ultimei etape a campionatului, unul negru, din nou în play-out, cu visul că la anul echipa se va bate nu doar pentru play-off, ci și pentru podium. Tehnicianul a avut un discurs acid la conferința de presă de astăzi și-a dorit să lămurească situația, mai ales că au apărut informații că ar vrea să plece.

”Avem și probleme de lot, speciale. Nistor am acceptat să meargă să se pregătească la echipa națională, Aliji a plecat la lot, Papa, Dussaut Kabashi sunt accidentați. Revin frații Jaadi.

Cred că rezultatele de acum au fost mai bune decât a celor dinainte. Iar bugetul a fost mult mai mic. Vor rămâne 9 jucători dintre cei care au sosit.

V-am spus că situația financiară va fi ca la începutul sezonului. Buget avem, jucători avem, suntem în discuții avansate. N-o să mai știe nimeni până nu voi semna. Vor fi salarii de 8.000, 9.000, 10.000 de euro. Eu sunt mulțumit, am făcut niște calcule, deși nu ne putem compara acum cu Steaua, Craiova, CFR Cluj. Nu vorbim de sume, important e că sunt mulțumit. Mi s-a spus până la ce limită pot să merg. stați liniștiti că vor veni jucători buni. Eu am zis că voi rămâne, trebuie să spun mereu?!

O să vorbesc cu domnul Negoiță, azi Bogdan Bălănescu va vorbi cu dânsul, eu a rămas la finalul sezonului.

Nu există așa ceva, două tabere la Dinamo. Important e interesul tuturor e să meargă bine lucrurile la club. Găsesc alții echipe să scape de mine, în Iran, în Afganistan. Găsesc ei o echipă unde să mă trimită, să scape de mine. Se fac liste… Reale, nereale. Iar jucătorii citesc, apoi se dau accidentați, își fac planuri.

Întrebați-l pe Răduț, eu nu stau să sun în fiecare zi. El trebuie să ofere un răspuns, poate mai așteaptă, poate e în vacanță. Eu nu dau ultimatumuri, dar să nu fie prea târziu. Când încep pregătirea de la Săftica, vreau să-i am pe toți lângă mine, cei pe care mă bazez.

Nu s-a dus entuziasmul, ci e lipsa de omogenitate. Am zis să-i folosesc pe toți, am schimbat și sistemul pentru a da tuturor posibilitatea să joace, inclusiv cei care erau în atenția lotului Under 21. Rădoi a dat explicați, nici nu trebuia să dea, pentru că el răspunde de lot, de rezultate, iar pe cei ce i-a convocat nu sunt răi. Dar înseamnă că nu se are încredere în jucătorii de la noi din țară. Mai buni sunt cei care joacă la echipa a doua de prin Anglia? Atunci de ce mai suntem obligați să jucăm cu fotbaliști U21?”.

Citește și:

Vânzoleală în lumea antrenorilor în România! Mutări oficializate. Și cum ar fi un duel Rednic – Dică?!

 

-->
Previous Asta chiar e bună! Pe cine a propus Stoican după ce și-a dat demisia
Next Mesajul lui Rednic pentru Răduț: ”Asta i-am spus”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *