Rednic: ”Sper să nu fie cazul să ne despărțim” Doi jucători vizați


Doi jucători au dezamăgit grav aseară și amândoi nu au fost aduși prin filiera familiei Rednic. Antrenorul lui Dinamo a vrut să țină cont și de ceilalți oameni din club pentru a nu mai ieși discuții. Doar că alegerile acestora s-au dovedit până acum total neinspirate.

Șeful scouterilor de la Dinamo, Marius Iorga, fost reporter la Digi Sport, l-a propus pe portarul Sean McDermott în Ștefan cel Mare. Doar că acesta nu se ridică până acum nici la degetul mic al lui Penedo, el fiind total neinspirat și la meciul cu Sepsi, unde a avut noroc în ultimele minute de joc că nu a intrat mingea în poartă, dar și la partida de aseară cu Botoșani. Penedo a salvat echipa acum două sezoane tot într-un meci cu Botoșani, atunci când antrenor era Cosmin Contra și ”câinii” au reușit pe ultima sută de metri să se califice în play-off.

”Portarul n-a venit prin filiera noastră. Nu s-a ocupat Luana. Chiar și prețul a crescut puțin, ne-a plăcut, n-a venit acest portar fără acceptul meu”, a declarat Mircea Rednic într-un interviu realizat în Antalya pentru doardinamo.ro.

Un alt fotbalist care a fost foarte slab aseară a fost Jordan Mustoe, și el fiind adus pe altă filieră.

”Cine nu se ridică la cerințele mele o să ne despărțim, dar sper să nu fie cazul. Mai sunt două meciuri, vom pregăti sezonul următor de acum. S-au făcut greșeli la început, apoi s-a continuat, a trebuit să schimb toată echipa. În afară de acest meci nu am ce să le reproșez. Astăzi au încercat. E clar că noi trebuie să formăm o echipă puternică pentru la anul. Să nu mai avem obiectiv play-off, ci campionatul și cupa” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

DECLARAȚIE de DRAGOSTE: ”Toată lumea știe că sunt dinamovist și sunt câine”

-->
Previous DECLARAȚIE de DRAGOSTE: ”Toată lumea știe că sunt dinamovist și sunt câine”
Next Elogii în presa străină pentru un jucător de la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *