Rednic și jucătorii i-au plătit salariul unui oficial


Dinamo traversează poate cea mai slabă perioadă din istoria clubului. Aflată în insolvență, penultima în clasament, cu doar două victorii în 15 etape, gruparea din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” are și multe alte probleme.

Unul dintre oamenii care activează la echipă, şi este membru important în staff-ul lui Mircea Rednic, muncește de mai bine de două luni fără contract, fiind plătit de antrenor și de jucători. Este vorba despre unul dintre fizioterapeuţii echipei, Gabi Niculescu.

Acesta este de mai bine de 15 ani în familia lui Dinamo, dar care a mai lucrat și la echipa națională a României și la Steaua, cu Laurențiu Reghecampf, după care a mers cu acesta și la Al Hilal, a revenit acum la echipa sa de suflet, chemat de către Rednic.

Lui Niculescu i s-au promis niște condiții, pe care le-a acceptat, dar de atunci nu s-a mai întâmplat nimic. Potrivit unor surse digisport.ro, situația lui Niculescu nu a rămas fără ecou. Mircea Rednic i-a achitat din buzunarul propriu salariul pe o lună. De asemenea, jucătorii au vorbit între ei și au strâns suma necesară achitării salariului pe alte două luni al fizioterepeutului.

Niculescu este extrem de apreciat de către jucători pentru modul profesionist în care-și desfășoară zilnic activitatea și nu vor ca el să plece din nou la altă echipă din cauza acestor probleme financiare.

Citește și:

Noi negocieri PNL – PSD: ”Vrem să încurajăm testarea, să terminăm cu deplasarea la spital”

-->
Previous Ionuț Negoiță nu l-a uitat pe Rednic: ”Nu e”
Next Întâlnire decisivă marți pentru venirea lui Răducioiu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *