”Rednic și Badea vor lua plasă” Ipoteză privind depunctarea


-->
Dinamo trăiește iar un moment în care este cu sabia deasupra capului. ”Câinii” ar putea fi depunctați cu 9 puncte din cauza unor datorii care nu vor putea fi plătite decât dacă se aprobă planul de reorganizare al clubului.

Dumitru Dragomir a venit cu o ipoteză șocantă, fiind de părere că ar putea fi vorba despre o strategie a „câinilor”, care, în cazul în care vor retrograda, vor putea arunca vina asupra federației.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal spune, însă, că antrenorul Mircea Rednic și finanțatorul din umbră Nicolae Badea sunt primii care ar avea de pierdut.

„S-ar putea să fie și o strategie asta, să spună că au retrogradat din cauza federației! Dar, aici ia plasă Rednic, dar și Badea, care a finanțat-o pe Dinamo în ultimul timp”, a declarat Dumitru Dragomir în cadrul ProSport Live.

Acesta a explicat și cum Dinamo a ieșit cu foarte puține datorii din insolvența de pe vremea lui Ionuț Negoiță. „Ponta le-a șters peste 20 de milioane de dolari din datorii, pentru faptul că au votat împotriva mea. Au fost anulați! Și de asta a făcut pușcărie șeful Șerban Pop”, a mai spus Dumitru Dragomir.

Citește și:

Luna cadourilor cu vaccin anti-COVID pentru copiii mici. Anunțul lui Valeriu Gheorghiță

Previous Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre depunctare
Next Ce om de fotbal din România e optimist: „Dinamo nu va retrograda”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *