Rednic și-a pierdut răbdarea cu un titular


La final, Mircea Rednic l-a lăudat pe Alex Răuță (29 de ani, mijlocaș defensiv), noul căpitan al „câinilor”, dar se arată nemulțumit de prestația lui Deian Sorescu, încă o dată.

„Am obosit să mă rog de el să joace. Trebuie să-și facă meseria până pleacă. Dacă nu pleacă? Trebuie să pleci de aici într-o relație bună cu suporterii, staff-ul tehnic, conducerea. Lași loc de bună ziua, te întorci. Dacă nu, suporterii nu te uită.

Nu l-am înțeles azi. A jucat doar să nu greșească, n-a încercat mai mult. El poate mai mult. Voi avea o discuție cu el să văd ce are de gând. Prefer să bag un puști decât un jucător care se gândește să plece sau nu se gândește la echipă”.

„V-am spus să aveți răbdare. Încă nu se terminase etapa să fim pe ultimul loc. Rezultatul de la Craiova ne-a avantajat (n.r. FCU Craiova – Clinceni 1-2). Altfel, se distanța Craiova.

Am avut și momente bune, dar n-am jucat extraordinar azi. Un joc de luptă. Am câștigat multe dueluri. S-a văzut dorință, agresivitate. Ne-am creat ocazii. Bordușanu a jucat iar bine, nu poate încă să ducă 90 de minute, dar e pe drumul cel bun.”

Citește și:

Zilele libere pe care românii le vor avea în 2022 au fost stabilite

-->
Previous Răuță comparat cu un fost mare mijlocaș defensiv
Next Rednic a vorbit despre tranferurile pregătite în pauza de iarnă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *