Rednic se întoarce în România: ”Aș accepta”


Mircea Rednic este în continuare cel mai iubit antrenor dinamovist din ultimii ani, dar el încă nu și-a găsit o înțelegere cu o altă formație după ce a fost dat afară de Ionuț Negoiță pe 3 iunie 2019. Deși a fost în negocieri și încă mai este cu mai multe echipe de primă ligă din Belgia, ”Puriul” este atras de varianta de a veni selecționer în locul lui Cosmin Contra.

”Știți că nu am o relație prea bună cu cei de la FRF. Nu m-a căutat nimeni de acolo și, sincer, nici nu cred că o vor face. Acum sunt în tratative avansate să semnez un contract, dar dacă e vorba de națională, asta e altceva.

Eu aș veni doar pentru meciurile astea din barajul din Liga Națiunilor. Văd că se vorbește că nimeni nu ar accepta, că unii se feresc să vină pentru doar un meci-două. Mie nu mi-e frică! Da, eu m-aș angaja să duc echipa la EURO prin acest baraj. Vedem după aceea dacă e cazul să continuăm sau nu. Nu sunt eu cu proiecte d-astea pe termen lung. Înțeleg că sunt listele făcute de presă, dar, cum spuneam, nu cred că va fi cazul să discute cei de la FRF cu mine”, a declarat Mircea Rednic.

Previous Zi importantă pentru ”câini”
Next ULTIMA ORĂ Ce are de gând să facă Dusan Uhrin. Detalii de la echipă

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *