Rednic se amuză pe seama situației lui Nistor și-i dă un sfat lui Contra


Rednic e satisfăcut de faptul că jucătorii au reînceput să apară în circuitul naționalei, chiar dacă Dinamo e în play-out. Și a dezvăluit cum trebuie să fie Nistor ca să și prindă minute în tricoul ”tricolorilor”, după ce-a fost rezervă și cu Suedia (1-2), și cu Feroe (4-1).

”E un punct pozitiv că și Sorescu, și Ricardo au jucat la tineret. Că Nistor a fost chemat la naționala mare. Am vorbit cu ei. Dan trebuie să fie ambiționat, ca la următoarea convocare să fie și mai bun, ca să joace. El a fost pozitiv. Eu cred că ar fi putut să și joace, dar dacă antrenorul a decis altceva, nu e corect să comentez eu. Am înțeles, totuși, că s-a încălzit bine la ultimul meci.

Avem trei puncte pentru Euro 2020, puteam avea și mai multe dacă abordam partida ca în repriza secundă de la Stockholm. Acum, au simțit pe pielea lor ce poate Suedia. Din ce văd, avem șanse la Euro, comparativ cu nordicii. Important e ca selecționerul să găsească sistemul, formula ideală, 4-4-2 e bun cu Suedia și cu Norvegia. Cu Spania, nu. Trebuie să și riști”.

Citește și:

Sorescu emoționat și emoționant: ”Atunci chiar mi-au dat lacrimile”. Mesaje de la Rednic și de la Rădoi

-->
Previous Doar unul semnează, momentan. De ce a plecat Mustoe + porecla lui Christovao
Next În sfârșit, pace? Mesajul lui Rednic pentru Lucescu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *