Rednic Reloaded! Antrenorul se întoarce la Dinamo


Mircea Rednic a fost azi-noapte demis de la Viitorul Constanța, chiar când se pregătea să-și sărbătorească ziua, antrenorul împlinind astăzi 59 de ani. Tehnicianul ”câinilor” a refuzat să plece de la formația lui Gică Hagi săptămânile trecute când liderii DDB l-au contactat pentru că-și dăduse cuvântul față de cel poreclit ”Regele fotbalului românesc” că n-o să plece și n-a vrut să fie ”Strâmb”. După înfrângerea cu cei de la Poli Iași însă, conducerea celor de la Viitorul l-a anunțat că își strâng mâinile și fiecare merge pe drumul lui.

Iar unde ar putea să-l ducă drumul pe Mircea Rednic dacă nu înapoi în Ștefan cel Mare, doar stă la 10 minute de mers pe jos de stadion. Suporterii îl așteaptă de atâta timp acasă, iar el a fost nevoit să-i refuze pentru că a tot avut înțelegeri în ultima vreme, ba când era la Poli Iași, ba acum la Viitorul.

Mircea Rednic însă nu va veni imediat la Dinamo. Gigi Mulțescu va fi lăsat să-și facă treaba până la vară și să încerce să-și îndeplinească obiectivele, să câștige Cupa României și să salveze formația de la retrogradare. Rednic ar putea fi un mare plus și din punct de vedere financiar, având puterea să deschidă uși pentru Dinamo ale diferiților sponsori dar și să bage mâna în buzunar cum a mai făcut-o în ultimii ani să ajute clubul, el fiind și unul dintre membri DDB.

Mircea Rednic anunța pe 6 aprilie 2019: ”Antrenor am zis că rămân până la 60 de ani. Mai am trei ani, ajunge. După aceea mă gândesc serios să devin finanțator”.

Citește și:

Bărcăuan anunță ce-i mai trebuie lui Dinamo: ”Mă bucur că DDB a fost acolo”

-->
Previous Dinamo-Academica Clinceni, echipe probabile și cotele Betano
Next Bărcăuan anunță ce-i mai trebuie lui Dinamo: ”Mă bucur că DDB a fost acolo”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *