Rednic pune punctul pe i: ”Ce e graba asta?”


Antrenorul lui Dinamo, Mircea Rednic, a fost singurul care a avut curajul să critice decizia celor care conduc fotbalul românesc de a începe campionatul la finalul acestei săptămâni. El știa că vremea din Antalya nu va fi prietenoasă, dar a ales o bază de pregătire foarte bună, Pappilon Sport Center, unde echipa s-a putut antrena fără probleme, chiar dacă a plouat în multe zile.

”Toată lumea știe că la începutul lui ianuarie în Antalya e dezastru. Dacă noi am schimbat și vrem să jucăm meciuri oficiale de pe 2-3 februarie, atunci o să fie greu să mai mergem în Antalya, pe genul la noroc. Eu am vorbit cu turcii, discutam cu diverși amici, și-mi spuneau: ”Mircea, asta e vremea în ianuarie! Vii, dar o faci pe riscul tău!”. Dacă plecam acum, n-ar fi fost nicio problemă. Eu nu am de ce să mă plâng de Antalya. A plouat în prima parte a zilei, după-amiaza ne-am antrenat mereu. Mi-am făcut ședințele de pregătire și cele patru meciuri amicale. Am înțeles că alții, pe unde au fost, au avut probleme mari. Eu n-am avut, m-am descurcat. Am făcut sală când am vrut, mi-am făcut programul de pregătire. O să alegem în viitor în funcție de programul competițional”, a declarat Mircea Rednic pentru Gazeta Sporturilor.

”Eu chiar nu înțeleg de ce începem așa de timpuriu campionatul! Nu suntem calificați în primăvara europeană, nu urmează vreo competiție majoră la care să mergem. Ok, e Euro pentru tineret, în luna mai, dar mai e până atunci. E decizia lor, a șefilor fotbalului românesc, dar eu n-o înțeleg. În weekend vremea se va încălzi, însă crezi că terenurile vor fi de cea mai bună calitate pe mai departe în februarie și în martie? Se dezgheață acum, apoi o să fie ger. Niciodată nu s-a început așa devreme, ce e graba asta? De când mă știu nu s-a început atât de repede în România” Mircea Rednic, antrenor Dinamo

Citește și:

Cum a vrut să se revanșeze un fost dinamovist după ce a cântat o melodie dedicată rivalilor

-->
Previous Loți Boloni, acuze incredibile la adresa lui Dinamo
Next EXCLUSIV Ce se întâmplă cu Salomao, golgheterul ”câinilor”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *