Rednic nu poate face minuni. Dinamo rămâne în subsolul Ligii 1


Roș-albii au remizat în această seară, 1-1, cu Dunărea Călărași și strânge 6 meciuri la rând fără victorie! Alarmant, având în vedere că in aceste partide s-au obținut doar două remize. Revenirea lui Rednic nu a produs șocul scontat, de-abia un punct după ce Dinamo a fost condusă la pauză. Iar norocul l-a parasit pe antrenor, Moldoveanu a țintit bara in minutul 89!!!

Dinamo a început din nou meciul, practic, de la 0-1. La fel cum s-a mai întâmplat de multe ori în această toamnă care nu mai aduce locurile de play-off mai aproape. Și iar din cauza unor erori individuale în apărare de-ți vine să iei fundașii la palme! Mihai Popescu a pasat unui adversar, lui Honciu, acesta lui Mediop, care a deschis scorul. La 0-1 se vedea liga secundă, nu primele 6 locuri din clasament.

Roș-albii au căutat febril măcar golul egalizator, tot la fel cum cei din zona defensivă au continuat să ofere rateuri de cascadorii râsului. Introdus la pauză, Daniel Popa (56) a făcut 1-1 după o reluare cu capul după centrarea lui Sorescu. Dinamo dădea semne de viață. Au continuat ratările într-o veselie în fața porții lui Straton, s-au irosit ocazii din toate pozițiile.

Citește și:

Primele reacții după remiză. Mai mult cred adversarii în Dinamo decât ”câinii”!

-->
Previous VIDEO Mircea Rednic, în lacrimi
Next ASTA E! Mai mult cred adversarii în Dinamo decât ”câinii”! Popa așteaptă minunea

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *