Clauza surpriză din contractul lui Rednic


Se întârzie anunțul oficial al dinamoviștilor care ar trebui să anunțe pe noul antrenor principal, mai exact pe Mircea Rednic. El ar trebui să se prezinte astăzi antrenamentele cu echipa pe care este obligat să o ducă în top 6 la finalul sezonului regulat. Dacă se înțeleg, Rednic nu va fi doar tehnician, ”Puriul” va fi manager general.

Antrenorul de 56 de ani a stabilit din weekend detaliile contractului, azi urmează să fie oficializat după ce-a fost citit minuțios de avocații ambelor părți. „Puriul” va fi manager general şi se va ocupa îndeaproape și de transferurile la echipă. Bineînțeles cu Ionuț Negoiță având ultimul cuvânt asupra sosirilor și plecărilor. Tocmai de aceea nu mai este de actualitate sosirea lui Florin Prunea ca director general, scrie gsp.ro.

Rednic va avea ca obiectiv ferm calificarea în play-off, altfel ar putea pleca! Tehnicianul poate fi demis fără repercusiuni financiare dacă Dinamo nu va fi în primele șase echipe în clasament la finele sezonului regulat. În acest moment, roș-albii sunt pe loc de baraj, 12, la 5 puncte distanță de CSU Craiova, ce ocupă poziția a șasea, ultima de play-off.

Citește și:

Andrei Cristea, o VALOARE. Ce premiu a primit astăzi fostul dinamovist

-->
Previous Doi jucători foarte importanți care ar putea pleca în iarnă odată cu venirea lui Rednic
Next Rednic a SEMNAT. Când va fi prezentat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *