Rednic n-a mai rezistat. Ce are de gând să facă


Mircea Rednic a suferit în această seară o nouă umilință după eliminarea echipei din Cupa României și a încercat să explice ce are de gând să facă în următoarele meciuri. Se pare că o parte dintre jucătorii tineri nu vor mai primi prea multe șanse.

”Nistor nu e refăcut, el putea să nu mai joace la meciul cu CFR, nu simte nimic, dar nici nu e 100%. Rachid și Montini au lăsat o impresie bună, unul a înscris, celălalt a intrat bine la mijlocul terenului. Sunt supărat pe cei care sunt aici în lot, care nu-ți arată că te poți baza pe ei, o să le fie foarte greu să mai joace din ianuarie. Unii au demonstrat că pot să rămână, în momentul în care ai nevoie nu te poți baza pe ei, în situația noastră e greu să mai ai răbdare. La noi sunt jucători care au jucat prin Liga a 2-a și s-au trezit titulari la Dinamo. Ca antrenor e foarte greu să-i mai folosești ținând cont că trebuie să adunăm puncte.

Normal că la scorul care e toți vorbesc și toți își dau cu părerea. De faultul care nu a fost și a dat galben nu vorbim, vorbim de ce am vorbit eu cu un suporter.

E normal să ai teren bun. Am văzut pe ce terenuri se joacă alte meciuri, bravo lui, felicitări, e un profesionist, le crează toate condițiile să facă performanță”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Tocmai el și-a găsit să râdă de Rednic

-->
Previous Mircea Rednic l-a făcut PRAF pe Ianis Hagi. Ce-i reproșează
Next Tocmai el și-a găsit să râdă de Rednic

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *