Rednic mitraliat: ”Era să ne ducă lângă Rapid!”. Fanii luați dur: ”Nebunii ăștia vor primi ce merită”


E război civil iar la Dinamo după 0-5 la Viitorul! Ceea ce trebuia să fie primul pas spre revenire după un sezon negru s-a transformat într-un coșmar. Contestat din nou puternic, Ionuț Negoiță a anunțat la GSP Live că va vinde clubul în maximum o lună unui român. A fost ironic cu Mircea Rednic, cu care e clar că nu se va mai împăca niciodată, și le-a atras atenția fanilor!

Acționarul majoritar al grupării a avut un discurs dur și la Pro X. Nu l-a menajat deloc pe Rednic: ”Să vină! Preia unul dintre cele mai mari cluburi din România. E greu cu asumarea, cu răspunderea. Sunt o grămadă care se dau dinamoviști pe hârtie. Suntem o țară de bărbați sau ce suntem? Nu m-a căutat Rednic sub nicio formă, nici măcar să-mi dea 5 lei!

Vreau o ofertă. Să preia cineva spiritul lui Dinamo, clubul. Ne dăm deștepți și când e momentul adevărului o dăm cotită. Jucătorii care au venit în vară au jucat, nu ca alții. Cu Viitorul a fost un accident, sunt convins de asta.
Datoria lui Dinamo este de două milioane și puțin. Dacă e mult 5 milioane, cum zice Rednic, să vină cu o contrapropunere. Vino cu suporterii! Când instigi, faci doar rău. Rednic e sincer, câteodată. A spus că ajungem ca Rapid. Păi, a fost aproape să ne ducă acolo.

Nu se schimbă nimic în club la presiunea suporterilor. Veniți și luați clubul, conduceți-l! Vrem să comandăm pe banii altora? Să vină cu o ofertă concretă, un leu, doi, trei. Să vină cineva să spună că vrea să dea 2 milioane și intrăm în negocieri. Dacă nici 2 milioane nu merită…

Suporterii o să primească ce merită, ce cultivă, aia vor culege! Ce a primit și Rapidul, aia vor primi! Dacă vor binele clubului, e bine să susțină echipa și să le dea încredere jucătorilor că altfel se alege praful. Să lupt eu pentru stadion, e al meu? E al statului pentru suporteri. Când ai genul ăsta de nebuni, e normal să fii timorat ca jucător. E prea puțin ce suspendări le-a dat, nu se poate așa ceva! Nebunii ăștia nu sunt suspendați cât trebuie. ce, dăm foc la casă dacă pierdem cu 5-0?”.

Citește și:

Măsuri și amenzi după scandalul de la Ovidiu

-->
Previous Negoiță, anunț uriaș! Vinde clubul unui român în maximum o lună și e ironic cu Rednic
Next ULTIMA ORĂ Ce decizie a luat Neagoe după umilința cu Viitorul

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *