--> -->

Rednic își cere drepturile salariale


-->
Într-o intervenție recentă la ProSport, Mircea Rednic a mărturisit că Iuliu Mureșan și Răzvan Zăvăleanu au spus multe lucruri neadevărate în spațiul public legate de demiterea sa de la Dinamo.

Rednic: „Ei vorbesc multe”

„Ați văzut și voi că am ales să vorbesc foarte puțin în ultimele luni și nu am mai vrut să dau prea multe interviuri. Nu am discutat și nu voi mai discuta cu Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan. Oricum ei vorbesc multe, iar lucrurile nu stau tocmai cum le tot spun ei prin presă. Am decis să le trimit prin intermediul avocatei o notificare prin care cer încă patru salarii, după ce am fost concediat.

Ei știu foarte bine ce contract am avut eu și cum stăteau lucrurile. Erau foarte clare: dacă au ales să mă concedieze trebuie să îmi dea și patru salarii. Nu e vorba de nicio clauză. Șe știa foarte clar care era obiectivul meu.

Rednic: „Să lăsăm judecătorii să decidă”

„Avocata mea se ocupă acum de toate aspectele din cazul respectiv. Să lăsăm judecătorii să decidă. Nu vă mai luați după unul și altul. Ei au ales să vorbească cu mine prin notificări, la fel am procedat și eu. Nu mai am ce să discut cu ei”, a declarat Mircea Rednic.

Citește și:

Cozi la ulei și în Bulgaria. Un bărbat a murit

-->
Previous Reacția lui Zăvăleanu despre Mureșan și Șerdean
Next Cornel Dinu a analizat jocul lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.