Rednic, învins la scor în Belgia. Ce echipă e pe primul loc


Royal Excel Mouscron a fost învinsă categoric în a doua etapă a campionatului din Beglia, pe teren propriu, cu 2-5, de Charleroi. Echipa lui Mircea Rednic a încheiat meciul în zece oameni, după ce portarul Butez a primit cartonașul roșu, pe finalul meciului, conform digisport.ro.

Meciul a început cum nu se putea mai prost pentru Mouscron. Godeau a marcat în proprie poartă încă din minutul 3. Lukebakio a făcut apoi 2-0 pentru Charleroi în minutul 30, pentru ca David Pollet să marcheze pentru 3-0 în minutul 43, din penalty.

Mouscron a redus din diferență în prelungirile primei reprize, tot dintr-o lovitură de pedeapsă, transformată de Bolingi. După pauză, însă, Lukebakio a realizat dubla, în minutul 53, iar, peste șapte minute, a pasat decisiv pentru Dessoleil.

În minutul 63, Govea a marcat ultimul gol al partidei, iar, în minutul 82, Bovez a fost eliminat.

După acest meci, Charleroi a trecut pe primul loc, având punctaj maxim după primele două meciuri, în timp ce echipa antrenată de Mircea Rednic a coborât pe șase, pentru moment. În prima etapă, Mouscron a reușit o victorie surprinzătoare, cu 1-0 pe terenul lui Oostende.

Caseta meciului:

Mouscron: Butez – Vojvoda, Nkaka, Godeau, Huyghebaert (Locigno, 56) – Mohamed, Govea, Aidara (Mezague, 61), Olinga (Babacar, 78) – Amallah, Bolingi.
Antrenor: Mircea Rednic

Charleroi: Penneteau – Marinos, Martos, Dessoleil, Fortuna – Lukebakio (M. Fall, 68), Hendrickx, Diandy, A. Baby (C. Mata, 81) – Pollet, Bedia (Saglik, 55).
Antrenor: Felice Mazzu

Citește și:

VIDEO Moți a marcat pentru Ludogorets

-->
Previous VIDEO Moți a marcat pentru Ludogorets
Next Patrick Petre face spectacol la Sepsi Sfântu Gheorghe

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *